Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

Lauri... no nuda by bol ten najmenší problém... nebolo to nijak zorganizované.. keby som vedela čo za ľudí si to tá kamoška pozvala, tak by som zrejme ani nikam nešla...

nepila som havanu :D ale boli sme v Havane Clube, no nátresk riadny...tak sme sa zvrtli...vlastne vo všetkých podnikoch bolo narvanô totálne :D cca od druhej do piatej sme sa motkali mestom... potom som už nemala nervy na to a šla som domov...tá kamoška čo oslavovala ani nijakú rezervačku nikde nemala, myslela som, že sa vytancujeme, pokecáme... ale to bol taký večer bože... ako socky, fuj som sa hanbila za tú bandu..v žitove s nimi nikam nepôjdem

Laurina22

Inko,

si sa nudila,ci?A pila si Havanu???:-)))Cize mas opicu z nevydarenej oslavy,to je zleeeeeeeeeeeee

Zhanam podnajom,ak by si o niecom vedela,sup sem

[zruseny1]

jak ste spomínali tie dnešné narodky tvojho brata lauri, tak som sa pozrela, že aký je vlastne dátum...a ľaľa :D 17. júl..môj maličký synovec má dneska 5 rôčikov :))) ani by som si nespomenula :D

[zruseny1]

Čaute,
Lauri...no okrem brutálne nevydarenej narodeninovej oslavy sa ani nič nestalo :)

vuaaa a nespomínaj Havana club :DD
sklamaná sklamaná som
čo porábate? :) dajte nejaký tip, ako zabiť nedeľu:)

Lauri:) príď bývať ku mne :))) prichýlim ťa na nejaký čas, hehe

lost

aj to mesto je primorske, tak ak si otuzila mozno mozes skusit, ci nie? :D
aspon za ten zazitok by to asi stalo :DDDD

Laurina22

Hej hej a sestricku nezobral:-)))

Ja idem o mesiac s kamoskou do haagu tak sa tesim.Sice ziadne teplo,ale nevadi:-)