Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jééžiš... ja som sa zabudla odhlásiť z roboty..na dochádzkovom papieri... a práve som došla domov... tak znovu nazad?...ajejejeeeeeeeee
ojka? nevravela si raz že bývaš neďaleko furdekovej? :D zbehni tam a odhlás ma :D porazí ma asi...ale, kašlem na to, pra mňa za mňa nech mi dnešok neuznajú :D mne je všetko jedno...lebóóó..já mám pelendreky, žížaly, juchúúúú :D mňam mňam
no, stará kropáčková! ..neni možné, že si sa už konečne ozvala :))
povykrúcaná riadne? :) a kde sú zákusky zo svadby?
zdravíčko (:
už ma hryzie svedomie, že som vás tu tak zanedbávala, banda moja....
na čas doprázdninované, dooddychované, dosvadbované, a ide sa pekne makať (: pekný týždeň vám želám (;
členom :D
ja spievať radšej ee :) ale ak mám byť členok kapelky, tak vyberám si gitarky :))
su nakazlive...ze ???...ved mozme spolu spievat...pridaj sa aj ty lost.... :DDD
put my gun down the war is won...fill my glass high the time has come...im going back to the place that i love yellow river...nan nannanaaa
sú brutálne nákazlivé tie piesne :D:DD
ale inak ja tu už nie som :) ja sa vám iba zdám :)
a aby som nezabudol...vieme to rozbalit aj v kulturaku...konkretne...v zrkadlovom haji... :))
inko...mam peknu kovbojsku koselu ??? :))
a takto mozete mna a mojich kamaratov bezne stretnut pri chorvatskom ramene...sme vzdy radi...ked sa k nam niekto prida...mame radi muziku :D