Prečo ešte nespíte?

inko.

ojka, poker poker...ale nehráme o nič :) a nebavilo ma to, tak som vložila všetko a rýchlo som to ukončila :D
binghi??? čo ti mám poslať? zrejme si mi písal mail..ale strašne dlho mi načítava schránku, takže neviem zatiaľ o čo sa jedná:)

jaj počasie ani nespomínajte..takúto dovelenku som ešte ani nezažila... ešteže mám nové gumáky :))

aj v Bratislave je tak hnusne? :)

system

podla mna hraju tak ze daju vklad nejake euro a hraju so zetonmi, kto vyhra berie vklad :) ... ci ? (aspon my sme tak hrali poker)

jasne ten vtip poznam s ilkom :D

inac ojka tento smajlo (: je usmievavy ci smutny ? :D bo neviem ci si dala zatvorku skor ako trebalo alebo dvojbotku neskor ako trebalo :D

ojka

inko (((((((((((((((((((((: ty si trdlo
no a k tým žetónom,...hm, z teba sa stala riadna kartová hráčka, o čo hráte? zápalky? či centíky? ((:
system, na Iľkove počasie by som sa až tak moc asi nespoliehala (-:O však poznáš ten vtip, čo koluje medzi ľuďmi: "To Iľkove polooblačno som ešte tri dni v gumákoch vynášal s kýbľami z domu"..... hm, to bolo mienené na krásne počasie, čo predpovedal, kapánek mu to nevyšlo, začali lejaky, potopy...brrr, na také radšej ani nepomyslieť zas
ale tak je pravda, keď to vonku stale leje, tak to vie človeku nabúrať rôzne plány a aktivity a ja by som sa tiež veru nebránila tomu, keby zas to teplejšie slniečko vykuklo... (-:O

inko.

binghi, no ako pre koho :DDDD
akože práve som všetky žetóny vsadila na zlé karty, aby som si na chvíľu oddýchla od toho hluku a skončila v hre a mohla vás prísť kuknúť :D
čo tu porábate? :)

system

vyzyvam Lenku nech odhali svoju anonymitu ! :D

vikend ? naprd :D ako kazdy iny :) pomaly si na to zvykam. a zase u nas prsi :( waaaa. Pametam si ked pan Iľko niekedy na zaciatku juna vravel v nejakej relacii (asi telerano ci co) ukazoval tie jeho grafi a predpovedal 40° teploty koncom jula a zaciatkom augusta. kruci a kde su tie teploty ? :D v rozhoretom kozube ? :D

ojka

system, ja bych ti to tiež nabonzovala, kto to je, ale nie som taká zlá ako, ehm, inko :DDDD
system, aký si mal víkend? sa nám pochváľ, a potom sa debata určite zvrha nejakým smerom ((: