Prečo ešte nespíte?

lost

ale paci sa mi mnoho aut :)

od kazdeho trosku :D

napr na kazdu naladu nieco ine :D

napr:

www.google.sk

ale toto ma zvuk krasny :)

www.google.sk

to som si na tom top gear ci fifth gear programe nasiel :D

no mozno sa mi o tom bude snivat :D

lost

re..re... nie pežot :P :P :P ! re.. re... reply.. reload... re neviem co ved to uz nems na vyber aj tak :D

aston martin ma krasny zvuk, a GTR musi byt asi aj lepsie ako gallardo jazd.vlastnostami :)

a stoji o 1/2 menej tiez..

ale aston je drahy :D

ale ma taky hlboky seriozny zvuk, to sa mi paci..

ale v USA sa maju.

tam je zakladny model 2.5liter..

potom stred je 4.5l

a top je 6l

u nas je TOP model 2.5l

a to su pistakly, to nie je seriozny zvuk :)

a to je skoda..

lebo skoda :D

lost

jj ten sciso... je lepsi :) krajsi, ale je to VW :D

aj keby VW kupil ferari a nalepil si na hoci gallardo ze VW, znechutilo by sa mi to :(

a audi vlastni lamborghini

SAKRA...

audi tiez je nic moc, reda okrem R8...

vzyeraju tak.. dost inak ako mam rad :)

prilis oble, ulizane, prilis ukazujuce "ja na to mam" :)

ale gallardo :) to je ... to je ... to by stalo za hriech :D

ono sa to da pozicat za par supov, ako sa hovori, ale to je zbytocne, lebo sa na tom clovek zabije, pokial sa s tym nezoznami :)
PS; je to francuz, ta 21

system

to netusim snad ti to raz odpoviem :D ale skor by som kladol otazku " ako to NEROBIA " lebo pochybujem ze oni nieco robia :D:D:D 21 :D hmm neviem :D a naahodov mne VW chuti :) bral by som hned, ale vies no 100 ludi 100 chuti :) paci sa mi napr sciroccoo :) (ci ako sa to pise)

lost

system

vidim ze to bude problem vygooglovat ze? :D

v tom je ten vtip, ze take meno sa neda vyguglovat :D

ale povedal som ake mam :P a uz na to zabudni :D nerad sa chvalim..: D :D

lost

system

golf sa mi vrcholne nepaci, i ked je to auto s naj pomer cena vykon atd

ale neviem preco sa mi nepaci :)

asi lebo ho mala moja sesternica skor ako ja som mal napad ze si urobim vodicak :D a to je odomna mladsia :D hold mat $ rodicov je vyhoda :D

ale inac, nepacili sa mi na tom tie predne svetla a plus je to VW :/ to mi strasne nechuti, neviem preco..

lost

"21" je typ auta LOL :D

preco som sa tu roky ohanal s cislom 21? :)

nj, to je pravda, ale ja by som setril 40r na lambo :D proc ne :D ale fakt.. tak 10% by som do neho vrazil :)

tj musel by som mat min 1 milionovu vyhru v lote..

a rozbit 10% kapitalu, to tiez nie je parada :D

i ked ,pravda je ze 99% ludi co si tie auta kupuju., tak to maju mozno tyzdnovu vyplatu :D

AKO TO ROBIA? :D

system

no ale vies ako som to mylel lost, ze normalny clovek nebude setrit 40 rokov na lambo, ale kupi si radsej golf a dom napr. ;) :D to ABS na tej felde sa mi nejak nezda ani tie airbegy neviem neviem :D to uz by bolo asi za velky priplatok :D
a s tou 21 to co znaci ? tak daj nejaku napovedu a nie 21 :D to netusim co znamena :D