Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
fuuha to je ale este vela pisania :DD
tak ja zrovna taketo akcie nemusim :DD...ale veeelmi veeelmi davno...som bol ako lienka :DD
potiahneme to dnes aspoň do 27.777 príspevku, dobre krpec? :)
väčšinou sú tie druhé tretie diely slabšie, aspoň čo som si ja všimla, mne a menej páčia
ale pekne penili tí ľudkovia:D
či sa dá zatvoriť, neviem, nemám moc naštudovanú mytológiu :D viem iba toľko, že tá pandora bola veľmi zvedavá a tam bol celý problém:)))
raz som na maškarnom vyhrala knižku mytológie, ale nečítala som ju..asi by som si to mala mrknúť :D
ozaj, ty si zvykol chodiť na maškarný? :D
jaaj...jasne ze ten na konci bol clovek....on robil tie pokusy... :))...inak dvojka je velmi slabucka :)...no ja neviem ci sa da ta skrinka potom zavriet...to sa tusim este nikomu nepodarilo :DD
a ktovie, či už si aj ojka pozrela ten Rituál:) ale asi nie, tá je teraz u drahého:)
myslíš ten film s besnotou? páčilo sa mi ako skončil :) iba som nepochopila celkom tomu, že kto/ čo bolo to čudo na konci... to nebol človek, či áno? veď to bolo ešte aj hluché...
a dvojku si tiež videl? :)
tsss...ale dá sa aj zatvoriť asi :))
ja som asi pred hodinkou dopozerala Základný inštinkt...ešte som to nevidela, ano hanbím sa :)
a bol to...hmm..ľahko eroticko-divoký filmeček:D toť vše :D
ale dobre no...nebudeme to silit...co hovoris na ten filmik co som ti poslal...myslim hlavne koniec...a len tak medzi nami...zalubenymi :D...uz je aj dvojka :))
ale ale ake nechajme tak....uz si otvorila pandorinu skrinku :DD
:DD ja som nemala na mysli žiaden konkrétny vytypovaný film... iba žáner :D
ale dobre dobre, už to nechajme tak :D