Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inak to by ma fakt zaujimalo ako vyzera laura :D...lost...davaj :))
Kedy pride Ojka? Uz by mala byt doma, ze?
nie nie zima zima :))...a co si dnes robila... ???? v praci vsetko v pohode ???...zuzke som uz pisal :))
nezúfaj, práveže ja som si tvoj humor všimla hneď a páči sa mi:D..to len lost je taký mierne slepý...veď keď ani laurinu si nevšimne...to čo je už :))
binghi, ale asi viem kto :) raz si si tu s jednou tak intenzívne písal, ale to boli možno aj dva roky..vtedy sa mi na to ťažko pozeralo :)) začína sa jej nick na "L" :)
náhoda? a potom ako ste vedeli, že ste to práve vy? ste sa museli predtým vidieť nie? :)
lost jasne ze chodim...a teraz tam budem specialne kvoli tebe chodit este viac.... :DD
No doposial som sa snazil prezentovat tak, ze mam rad humor aj nejake tie narazky :) ked ste si to nevsimli tak nevadi. Inak by som lostovi ani obijmanie nenavrhol :D ak by som nemal zmysel pre humor :P
Inko ja by som to s Tebou rad prebral, ale zas je to len o tom, ze tu na tom fore su urcite hranice, ktore ty nechces prekrocit takze mi momentalne ostava Ti len zazelat aby si sa z tej klietky dostala :)
Keby som Ti aspon pilnik mohol nejako podat :D aby si mohla tu klietku pilnikovat, alebo sa prekopat :) lopatka by stacila? :D :D