Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

jasné, mne sa to tiež stalo, keď som bola odhlásená a chcela som písať svoj nick, tak mi pc oznámil "že daný nick už niekto používa" a ja že čoooo? :D ale potom mi svitlo..vieš, lebo potom by celá tá registrácia strácala zmysel...

ano verím ti a držím ti palce! zajtra sem daj vedieť, nie do tej témy tvojej

Tamara M

Inko...dakujem,že mi veríš....tí ostatní nemusia......už som nato prišla,ako to vlastne je....

lensom sa zabudla prihlásiť,tak preto tento zmätok......

123nezufaj

Tamarka neviem co pises som trosku mimo obraz, ale urcite tu napis zajtra vysledok ak pôjdes k lekarovi :) a ako som Ti vtedy povedal nestresuj sa lebo deti to spozoruju takze pohoda bude vsetko fajn :)

[zruseny1]

tamara a kedy si sa zaregistrovala? no ja som asi jediná ktorá ti tu verí, a fakt fakt mňa moje pocity nezvyknú klamať :)

pozri, ono to je takto..ak si sa zaregistrovala už ako "Tamara M" tak tento nick je obsadený..teda ak sa odhlásiš a chceš prispievať ako neregistrovaná, nemôžeš dať do toho políčka, kde sa vkladá nick "Tamara M" aj ja keby som sa teraz odhlásila, tak nemôžem do políčka napísať "inkognito" musím tam dať bodku, alebo čiarku alebo proste niečo...
len ti pc oznámi že niekto si tú prezývku už registroval, a ten niekto si ty predsa

Tamara D

Lost....spravila som presne to, čo si mi povedal,zaregistrovala som sa, a zistila som, že niekto používa meno Tamara M....a bude písať pekne v mojom mene....
Chcem,len poprosiť jedno,ak daná osoba začne písať,,,,,aby ste to nahlásili, aby sa s tým niečo robilo,lebo niekto sa predsa nemôže vydávať zamňa??

A ľutujem tú osobu...

Nezúfaj, ak si tu...povedz im ako sme si tu predtým písali,,,,ja by som si také niečo nedovolila robiť....

ved s rakovinou nie sú žarty....mám dve deti vo veku 4. a 7.rokov....a myslíte si, že ja by som bola schopná takého niečoho???

Nikdy...prišla som tu s tým, že tu nájdem pochopeniea podporu, ale namiesto toho...???,...tak o čom je vlastne celé fórum???

Som tak strašne z toho sklamaná...a aj keby som náhodou oznámila zajtra výsledok,,,nikto bymi neveril.....lebo tu každí píše za iného....celé to tu niekto poriadne zamotal....

a teraz idem...lebo dalej sa už nevládzem nato všetko pozerať.....