Prečo ešte nespíte?

jankaaaaaaaaa

jj rucne, ale tou lopatkou som myslela nieco take ako je varecha drevena, len na konci nema tu akoze lyzicu ale taku lopatku z gumy.. :D ale da sa to aj obycajnou varechou nejakou plochou

jankaaaaaaaaa

pokazil si to tym mixerom. pretoze ked si tam daval tie zltka a bolo tam napisane ze zlahka zmiesat, to trebalo len tak lopatkou jemne zamiesat a premiesat, aby to bolo take nadychane. mixer to cel pomixovala znicil :D

lost

4 bielka (trochu soli) + 2 lyzice cukru
toto vyslahat do peny..

a potom tam naliat zltka (pomalsie zamiesat (tak som to dal na 2/5)

to som mal miesta v mixery ze? :)

a potom tam dosypat tu hmotu (200g)

potom 100ml olej

ale ono je to bezlepkove a tie su take shity :D no mam este jeden pokus :)

ojka

lost, otázka číslo 2, tú zmes čo si spomínal, to bola bábovková zmes z obchodu? (-:O lebo takú som ja nikdy doma nerobila - kupovanú... či to ty máš nejaku špeci, aby si ju mohol?

ojka

hm, lost, to cesto mi príde také ubité... čo všetko do toho išlo? prezraď, nájdeme chybu (;
dobra vila, choď si kľudne niečo džobnuť na papanie... nech ťa nehryzie svedomie, na mňa minule prišli hlady o tretej ráno a s kľudom som si dala :D

jankaaaaaaaaa

lost: :DD ono to ako keby sa nenafuklo a upieklo sa len zhora... hmmm .. mal si rozohriatu ruru predtym? mozno trebalo dat na nizsiu teplotu a piect dlhsie. a neotvaral si zbytocne dvierka na rure? :D