Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jj rucne, ale tou lopatkou som myslela nieco take ako je varecha drevena, len na konci nema tu akoze lyzicu ale taku lopatku z gumy.. :D ale da sa to aj obycajnou varechou nejakou plochou
pokazil si to tym mixerom. pretoze ked si tam daval tie zltka a bolo tam napisane ze zlahka zmiesat, to trebalo len tak lopatkou jemne zamiesat a premiesat, aby to bolo take nadychane. mixer to cel pomixovala znicil :D
lost, otázka číslo 2, tú zmes čo si spomínal, to bola bábovková zmes z obchodu? (-:O lebo takú som ja nikdy doma nerobila - kupovanú... či to ty máš nejaku špeci, aby si ju mohol?
alebo som to slabo rozslahal? je to mozne ?
hm, lost, to cesto mi príde také ubité... čo všetko do toho išlo? prezraď, nájdeme chybu (;
dobra vila, choď si kľudne niečo džobnuť na papanie... nech ťa nehryzie svedomie, na mňa minule prišli hlady o tretej ráno a s kľudom som si dala :D
lost: :DD ono to ako keby sa nenafuklo a upieklo sa len zhora... hmmm .. mal si rozohriatu ruru predtym? mozno trebalo dat na nizsiu teplotu a piect dlhsie. a neotvaral si zbytocne dvierka na rure? :D