Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

jankaaaaaaaaa

jj rucne, ale tou lopatkou som myslela nieco take ako je varecha drevena, len na konci nema tu akoze lyzicu ale taku lopatku z gumy.. :D ale da sa to aj obycajnou varechou nejakou plochou

jankaaaaaaaaa

pokazil si to tym mixerom. pretoze ked si tam daval tie zltka a bolo tam napisane ze zlahka zmiesat, to trebalo len tak lopatkou jemne zamiesat a premiesat, aby to bolo take nadychane. mixer to cel pomixovala znicil :D

lost

4 bielka (trochu soli) + 2 lyzice cukru
toto vyslahat do peny..

a potom tam naliat zltka (pomalsie zamiesat (tak som to dal na 2/5)

to som mal miesta v mixery ze? :)

a potom tam dosypat tu hmotu (200g)

potom 100ml olej

ale ono je to bezlepkove a tie su take shity :D no mam este jeden pokus :)

ojka

lost, otázka číslo 2, tú zmes čo si spomínal, to bola bábovková zmes z obchodu? (-:O lebo takú som ja nikdy doma nerobila - kupovanú... či to ty máš nejaku špeci, aby si ju mohol?

ojka

hm, lost, to cesto mi príde také ubité... čo všetko do toho išlo? prezraď, nájdeme chybu (;
dobra vila, choď si kľudne niečo džobnuť na papanie... nech ťa nehryzie svedomie, na mňa minule prišli hlady o tretej ráno a s kľudom som si dala :D

jankaaaaaaaaa

lost: :DD ono to ako keby sa nenafuklo a upieklo sa len zhora... hmmm .. mal si rozohriatu ruru predtym? mozno trebalo dat na nizsiu teplotu a piect dlhsie. a neotvaral si zbytocne dvierka na rure? :D