Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

ale povodne som chcel hyenu (myslim ze nie je zakazene ju vlastnit :) )

lenze to by zozralo 3kg suroveho masa denne :D a do bytu, mno neviem :D

ale aky respekt by z toho bol ked by som ho vencil :D

(na to by neboli "sacky pre psa" ale "igelitove vrece pre psa" :D:D:D )

lost

hej to som uz skusil, 2 dnovu hladovku max :D

lebo vtedy som si myslel ze maso je pre neho zle, i ked... miliony rokov zili na mase :D tak mu doprajem (ale nechcem ho tym zabit, preto musi mat exclusive varenie, ziadna sol etc.. i ked dufam ze prave to ATB v tom mase ho nezabije)

ale cely zivot aby bol na chemii, to radsej nie :D

inac hej, po 2 dnoch zje vsetko :) aj papuce :D

lost

ahaaa, cize tam nemoze byt losos kazyd den? :D

ale inac, vyhoda je ze je krpec :) neviem si predstavit, ak by mal 10x viac (tj. velky pudel, kralosvsky)

to by zjedol 10x viac? :)

1-2kg denne, to uz nie je sranda :) to by som sa otocil v obchodoch vela krat :D iny prievan do rozpoctu :D

ale ked sa zmesti do 250g aj ked ma 5 hodinovu aktivitu v dany den, tak to sa da nejak prezit.

Ale tak, ani tie granule nie su lacne, asi ako maso.. 4e/kg... kuracie stoji 4.8 a morcacie az 7.nieco

ale problem je, ze v tom tuniakovy bolo veeeela vody :D cize kupujem vodu :(

a co je ste horsie, on tu vodu zo seba nejak dostat musi :)

cize to bude dhla noc :D ci kratka? :D ked ma 0000005:00 zobudi :D

system

:D nedaj mu zrat nic len granule a uvidis jak ich po 3 tom dni hladovky zbasti :P :D ( toto radila predavacka v zoomixe a nahodou som to zacul) :D

jankaaaaaaaaa

moj pes zozerie vsetko. uplne vsetko. je vdacny aj za omrvinky, vzdy jej musime odhadovat kolko granul a jedla dostane, aby sa neprejedala, lebo ona zje vsetko co vidi, bezohladu nato ci je najedena ci nie.. boh vie ako zila predtym:/
lost: lebo ked budes rozmaznavat priliz zenu, bude si s tebou robit co chce :D tak som to myslela :D

lost

no ja akurat idem jest, ale ja som skromny :D stacia mi 2 rozky a salama :D

a stavim sa ze mi pohladom telekineticky vyberie salamu z ruky :D

lost

ale vcera som mu skusil dat granule :D:D:D

take 2-3 mesiace ich nemal

a onuchal a take pohlady :D

proste len otocil hlavu a pozrel na mna.. ktovie ci si myslel a zostal tam sediet, ani neolizal :)

ale ak by som mu dal menej lososa a pecene, mozno by aj to maso nacal.. asi som mu zbytocne prilozil..