Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
hej to som uz skusil, 2 dnovu hladovku max :D
lebo vtedy som si myslel ze maso je pre neho zle, i ked... miliony rokov zili na mase :D tak mu doprajem (ale nechcem ho tym zabit, preto musi mat exclusive varenie, ziadna sol etc.. i ked dufam ze prave to ATB v tom mase ho nezabije)
ale cely zivot aby bol na chemii, to radsej nie :D
inac hej, po 2 dnoch zje vsetko :) aj papuce :D
ahaaa, cize tam nemoze byt losos kazyd den? :D
ale inac, vyhoda je ze je krpec :) neviem si predstavit, ak by mal 10x viac (tj. velky pudel, kralosvsky)
to by zjedol 10x viac? :)
1-2kg denne, to uz nie je sranda :) to by som sa otocil v obchodoch vela krat :D iny prievan do rozpoctu :D
ale ked sa zmesti do 250g aj ked ma 5 hodinovu aktivitu v dany den, tak to sa da nejak prezit.
Ale tak, ani tie granule nie su lacne, asi ako maso.. 4e/kg... kuracie stoji 4.8 a morcacie az 7.nieco
ale problem je, ze v tom tuniakovy bolo veeeela vody :D cize kupujem vodu :(
a co je ste horsie, on tu vodu zo seba nejak dostat musi :)
cize to bude dhla noc :D ci kratka? :D ked ma 0000005:00 zobudi :D
:D nedaj mu zrat nic len granule a uvidis jak ich po 3 tom dni hladovky zbasti :P :D ( toto radila predavacka v zoomixe a nahodou som to zacul) :D
moj pes zozerie vsetko. uplne vsetko. je vdacny aj za omrvinky, vzdy jej musime odhadovat kolko granul a jedla dostane, aby sa neprejedala, lebo ona zje vsetko co vidi, bezohladu nato ci je najedena ci nie.. boh vie ako zila predtym:/
lost: lebo ked budes rozmaznavat priliz zenu, bude si s tebou robit co chce :D tak som to myslela :D
:DDD videl si Garfielda? :)
ale vcera som mu skusil dat granule :D:D:D
take 2-3 mesiace ich nemal
a onuchal a take pohlady :D
proste len otocil hlavu a pozrel na mna.. ktovie ci si myslel a zostal tam sediet, ani neolizal :)
ale ak by som mu dal menej lososa a pecene, mozno by aj to maso nacal.. asi som mu zbytocne prilozil..
ked budes mat priatelku a budes ju tak rozmaznavat, tak neviem neviem :D