Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

zalezi od toho, ci ta sutaz berie cas z teletextu, alebo od operatora (ten presne cas sa da zistit napr v detaile SMSky)

teoreticky, by sa to dalo presne nacasovat ak by sa mobil prepojil s PC (alebo mal mobil software, co odosle SMS v presny ziadany cas)

lenze.. ak sa SMS spomali medzitym, napr pre pretazenost siete, tak je problem.

ja som poznal raz cloveka, co vedel vyhravat v jednej sutazi, kde mal byt PRVY (robot rychlejsi ako clovek) a takto "vytuneloval" dost vyhier :D

ale aby bola SMS posledna, hm...

a aky kod sa posiela, odkial je ten kod ?

(ak sa SMS siru ako data po inetrnete (co mozne je) chcelo by to zistit, KADIAL bezi ta SMS z mojho mobilu, aby som zistit presny cas :D

START > SPUSTIT > napisat "cmd" bez uvodzoviek a potom prikaz, ze:

tracert tracert google.sk

tam vam vyhodi vela poloziek, ako leti ping (data) od vas priamo az na straku gugla. mne to trvalo az 41ms, na inom nete to mam za 25ms a na dalsom za 250ms napriklad, cize ak bu niekto LUCKY a predbehne ma o 1ms, tak smula :)) )

inko.

nezúfaj, zle ty skončíš..to ja som tá, čo si doberá druhých:D ale nie :))
chlapi idem fuč... tak sa majte a pekný zvyšok soboty vám želám :)
nezúfaj a nejedz veľa tých koláčov, lebo budeš guľatý :)

inko.

no ten kód sa môže odosielať kým nevyhrá, takže stačí ho vždy poslať z iného čísla
(hehe, mám 4 firmené telefóny :D)
a ona vyhrala už toľko vecí a tvrdí mi, že ide podľa času na teletexte :D
a odosiela to väčšinou v 55.tej sekunde..len robí to takto ešte zopár ľudí a vtedy sa to nestihne odoslať :D

lost

A pouziva sestra len 1 mobil?

A podla akeho casu to odosielas? Odkial beries ten cas? (teda ze s cim synchonnizujes cas odoslania)

inko.

nezúfaj, no mne to práveže lichotilo, že si niekto myslel, že som chlap :D mne chlapské myslenie vyhovuje a celkovo chlapi sú väčší pohoďáci, lepšie si s nimi rozumiem :)

a ťažké detstvo som nemala :D tie bitky neboli bitky v pravom zmysle slova :DD

inko.

si ma zabil lost :DDDD
ty čo robíš? :D

lenze 1 sekunda, to je čas trvania 9 192 631 770 periód elektromagnetického žiarenia, ktoré zodpovedá prechodu medzi dvoma hladinami veľmi jemnej štruktúry základného stavu atómu cézia (133Cs) pri teplote 0 kelvinov (podľa 13. CGPM, 1967–1968).

počuj lost, tá jedna sekunda je veľmi dôležitá, ja to viem, ale v súvislosti s niečim iným...zase teraz beží taká súťaž...ehm...kde na tej jednej sekunde záleží... pretože posledná smska v ten deň vyhráva..tak mi to nejak načasuj, v koľkej sekunde to mám odoslať aby som vyhrala? sestra vždy vyhrá, aj včera som písala, že získala 200 €, a ja nikdy nič...a stále to tesne pred polnocou posielam..ešte aj presný čas mám nastavený a nič

123nezufaj

mozno to sa mu na Tebe pacilo, ze si pôsobila ako chlap :D :D teraz neviem kto je na tom horsie ci ty ci on :D :D

123nezufaj

inko :D tak v tom pripade si mala tazke detstvo :D

lost a jeho hm opät raz pekna statistika :D :D resp konstatovanie alebo ako to nazvat ja uz ani neznam som z toho šaleny :D