Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ahojte :)
btw:papkam jahodovy pernik, ze Vam robim chutky? :D
ojka ty mrška, aký pekný rozvrh máš..až teraz som sa k tomu preklikala
UP znamená účtovníctvo poisťovní??? lebo ak hej, na to asi budem chodiť tiež..wau, to budeme k sebe tak blízko :D v jednej prednáškovej miestnosti
tak 13e nieje az tak vela .. takze asi by soms i to kupila kebyze byvam na intraku na prvom, nikdy nevies no..
si z tuke? na aku fakultu chodis?
ano chodim do KE? no moj 14" tazky ani neni, ale proste zbytocne, pisem do zositka a poznamky v elektronickej forme sa vzdy najdu od niekoho.
taka sranda stoji :D ani neviem ale okolo 13 € predpokladam
odkaz pre 5hviezdičku...buď trochu originálny/a a daj si iný nick :)
lásko, voním deštěm
odhora až dolu...
nakoniec to aj tak končí, že si ľudia odo mňa popožičiavajú veci a poprefocujú si ich :D
tiez to tak funguje aj u nas ze sa to potom posle ked nieco niekto napise na prednaskach, ale vacsinou sa to neda citat, lebo to je vsetko na kope, ziadne odseky nic :D ale tiez mam najradsej svoje poznamky.. :D
my máme v škole pár vyvolených, čo píšu na PC a potom sa to nejak porozosiela... ja osobne som zástancom môjho ručného stručného škrabopisu na štvorčekových papieroch :DDDD
mne sa tiez nechce nosit nb do skoly. keby bol lahsi, tak ok :D ked treba pisat, tak bud pisem do svojho zositka, alebo na pc co mame v ucebniach a potom si to poslem na mail