Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

čokolada, fajn ovocie :DDDDDDDDDDDD a dostať ju v každom ročnom období, schvaľujem :D
ty si nebodaj aj na citrusy alergicky?
ja ti dám KFC, to je snáď už minulosť, nie? :D
lost, a moje obľubené? ja to hryzkám všetko od kraja, čo je tak to mám vtedy rada :D momentálne frčím na malinách, hruškách, slivkách ... všetko made by HOME :DDDD ja som v tomto prispôsobivý človiečik (-:O

lost

no alebo mozno pojdem pozerat vychod slnka radsej :D lebo sa mi nejak velmi nechce ist von uz :)

tak gn kazdemu kto tu este zostal :)

lost

ideme zavíjať no :D:D:D

dalsie oblubene ovocie je cokolada :D

ale nie.. tak napr jablka sa daju :) tie su po cley rok prakticky.. popripade aj pomarance (i ked citrusy by som nemal : D)

alebo KFC :D

aha pockat, to nie je sezonne :) a ani ovocie :))

ty mas ake ovocie najradsej ?

ojka

lost, to máš ako marhule cez zimu, alebo mandarinky cez leto, tiež toho je pomenej, nuž, musíš si násť dalšie oblubené sezonne ovocie (;

ojka

no podľa mňa tu je preto tak málo ľudí, lebo bud spia alebo niekde žúrujú, každopádne im je určite dobre :D
ideš s bastienom zavíjať na mesiac? :D

lost

jedno z naj :)

ale neviem, ci je lepsie..

asi fakt najlepsie :) resp najoblubenejsie..

ono je ho mozne ziskat len pocas 2 tyzdnov v roku a to je stale menej ako 5% v roku :)

nepoznam ovocie ktore by sa nedali kupit v obchode s tak velmi nizkou "dostupnostou" :)

mozno je to tak lepsie, i ked, pochybujem :D tentokrat si myslim ze sa "system" (ci karma, ci vesmir, ci ktokolvek) myli(a) a ceresne by mali byt tak casto ako jablka :D:D:D

lost

tak ako toto co je :D

ahaaa PIATOK :D

ved je tu menej ludi na celom internete ako aut na dialnici :D

ale aj napriek tomu sa mi nezvysuje rychlost a "surfujem" rovnakou rychlostou :D i ked rychlejsie ako "v spicke" ked serveri padaju :)

asi sa pojdem pozriet na mesaic von :D