Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

to je aká sranda, že sa pohybujeme po vonku a všade už "vidíme" len ľudí zo zdravia... mile. Ale v reale ma nik nevolá Ojka.
inko, tak vravíš, že teba môžem stretnuť v 88 alebo 83? tak podaj bližší popis ešte, a odteraz budem kukať aj po tebe nielen v škole .... inak, dnes som šla podchodom pri škole, tak som si spomenula, jak si tam minule chcela čosi napísať, nejaký odkaz....
nooo, ale ja inak cukríky ani nejak nepapam,... ale tie karamelky znejú dobre, ďakujeeeem

*inko

možno niekto povedal "jajka" :D ojka, jajka, to je také podobné
ale o ojke asi nikto nevie, že je ojka..si myslím:)

jajka001_

no pocula som v buse oslovenie ojka. ale mohlo to byt aj ine slovo lebo bol tam mierny hluk. a ojka neviem ako sa v reale vola :)) taka haluz no

*inko

nechápem :D
nie ja som myslela, že čo ťa vlastne prinútilo zamyslieť sa nad tým, či to môže alebo nemôže byť ojka? :) kreslila po okne otočených smajlíkov? :)

jajka001_

1. ojka by sa musela volať Ojka :)
2. to čo som počula by muselo byť slovo Ojka :)
takze dost nerealne ale aj motyka sem tam vystreli

*inko

jajka a podľa čoho ti napadlo, že to môže byť naša ojka? :)
inak ja kým sa dostanem do školy, to mi trvá vždy min trištvrte hodinu..aj presadať musím párkrát...v tom lepšom prípade len raz...83 a 88..to su moje busiky :D

ojka nie... iba do pol siedmej máme v pondelok..jednu prednášku ..a jasné, aj ty si zaslúžiš cukrík..aké máš rada? karamelky môžu byť?

a zase som kvalitne zmokla :)