Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, hľadáš nezúfaja? možno to tu nečíta..mám ti ho ohlásiť? zakričím na neho ak chceš:)
lebo vraj nemá kedy spať..je príliš zaneprázdnený facebookovaním
hmm.a ja nespím kvôli nemu, lebo..je to také zvláštne... my nezvykneme byť nejak moc v kontakte. tak ma to prekvapilo... že sa ozval
a ešte ten ais no :D aj ten ma tu drží... lebo ešte musím zahlásiť spolužiačku, ale padol systém, takže :D
inko, a čo ti kamarat odpovedal? akú mal vyhovorku? a ty prečo ešte nespíš? hm?
iba raz som mu držala palce, lebo vtedy vravel, že prehral :)
nezufaj?
inko a doteraz si držala nezufajovi? ((:
nooo, dnes nie som asi v hráčskej koži, tak vyhrával nezufaj (:
práve som sa jedného kamaráta spýtala na fb..prečo ešte nespíš...zvláštne položiť takú otázku :)))
loooost :DDD myslím, že ty by si sa asi dostal ešte medzi nejaké to mladšie osadenstvo :D či sa chceš prihlásiť do školy "tretieho veku"?
ojka, no jednu mám 19.12 a druhú 12.1 a medzi to si bachnem nejaké dva ešte asi..ale na tie sa ešte nedá zapisovať :)
a tiež som si pominulé roky dávala nahusto kvôli zdravotným problémom... a vlastne v prváku počas skúškového som mala takú jednu nerpíjemnú udalosť...nemohla som sa sústrediť na učenie, vtedy som sa ani neučila na skúšky, ledva ledva som popreliezala...
a čo vy? piškvôrkujete už? ako sa ti darí? dnes budem držať palce tebe ojka :D nech to je fér :))
trvalo mi kym ot najdem :P