Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
system :DDD si čítame myšlienky :D (myslím, to pokračovanie),.... nooo, môj priateľ to zhodnotil tak, že nemohlo to skončiť šťastne, lebo inak by to bola čistá romantika a to by so mnou nepozeral :DDD
ale ja som s tým záverom spokojná (:
mne sa napr. najviac pacilo ze to neskoncilo ocakavanym stastnym koncom ale rozbil ten most a teda k laske sa uz nevratil :D ale ma byt aj thor 2 takze asi ten most zase opravia :D:D:D ale mam rad take necakane konce ktore neskoncia len stastne ako rozpravky :D
ale vraj sa bude točiť aj pokračovanie, dvojka, tak som moooooc zvedavá (:
system, ja mam takýto žáner filmov rada, takže bola celkom spokojnosť ((:
také fantasy môžem, mierne scifi, trochu psycho a mystikuš do toho a film je akurat pre mňa ((-:
ojka a tebe sa pacil thor ? nemyslim on, ale celkovo film :D
0mega a ty teda dáš tiež nejaký dobrý tip?
ja som mala dnes poobede chuť na niečo uletené, keď som šaškovala s vecami do školy, tak som si pustila "Pomádu".... som si spievala snáď na celý intrák.... no ale tak neprišiel sa nik sťažovať :D
(-:O
fakt ? :D to co sme nejak prepojeny ? :D nahody neexistuju :D no hej rychlo a zbesilo 5 uz je :P a podla mna aj najlepsia cast, ale akcne moc nemusim dost su tam take nerealne veci, alebo aspon pre slovensky narod kus nechapave, take technologie tam maju ze sa nestacim cudovat a jedneho tapnutia po ritke maju tvoj odtlacok prstov a neviem co este :D
O vela si teda neprisla potom :)
rýchlo a zbesilo som nevidela ani jednu časť (-:O
systeeeeeeeeeeeeeem, ja som včera tiež pozerala Thora (((((:
ale keď sa tak nad sebou zamyslím (čo by som mala a dosť hlboko :D), tak cez týždeň nebudem mať nejak moc čas kukať filmy.... hmmmm , uvidím teda, uvidím...