Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka nie nebola som v skole...po lekaroch, poistovna robi problemy a tak...ale vianoce mas hadam rada aj ked su studeneeee;)
no mozme...odporucam SNP...na ten mam pekne spomienky :D
binghulák, neboj, raz bude i lepšie, ja v tom verím (:
zuzic, a čo v škole sa nedarilo? ja mám rada aj ked prší, hrmí, fúka, ale nemôžem byť vtedy vonku :D a nemôže také počasie byť dlho :D
lauri, ahoj ahoj, mám na teba rýchlu otázočku, nevieš niečo o našom lostovi? kade sa tula?
ja sa mám inak ako tak, zajtra posledný deň do práce, hurá bude víkend (: a čo ty?
sranda...cim menej tu chodim..tym viac ludi tu nepoznam:) ked tak citam dozadu..zo starej pevnej zostavy tu ostali 3-4 ??:)
ojka ja prave to uprsane rada:D..fakt som asi vadna no:P ..ked prsi, fuka...dobre sa premysla...:)
bingos vidis a to som sa ta chcela spytat..len nechcem terorizovat na maili:D ..ze ci uz lepsie..ako vidim nie..hm..tak pojdeme skocit z mosta spolu?:D
nezufaj, teraz som si všimla, že si napísali naraz to isté :D
zuziii, zlatenko, jesen ja rada, ale nie tá vlhká a upršaná....
inak preferujem teplú jar a slniečkovské leto... ((-:
ja som fajnofka, ja si musím vyberať :D
ale no...urcite to nie je az take zle...neboj mici zvladnes to...ty si sikulka :)
napr...ja teraz nemam dobre obdobie...ale tak...hlavne ze som... :D
aoj bingi;)...povedz mi nieco pekne...som dnes mala strasne blby den..a zajtrajsi vyzera tiez dost zle...
ahoj mici...no zrejme budes sama...letooo... :))