Prečo ešte nespíte?

*inko

to je pravda, s ojkou sme sa zhodli že v Bratislave je dáždnik aj tak na nič :)

no, ale omega, na miss mokré tričko sa necítim :D

bingham

mam na teba kopu otazok...chuchmacik...takze sa trosku zapotis pri mailiku hehe :))

a mam pre teba novy super brutal filmik :DD

*inko

ja už nepracujem binghuláčik...teda pracujem, ale teraz hrám urazenú... ale neviem sa dlho hnevať. v piatok za šéfkom zbehnem asi :) bola som k nemu moc zlá, tak ma to teraz trochu mrzí

oo a Ďakujem :D vkus môžem mať, ale čo z toho mám? :D
aj tak strašne rada chodím pešo... fakt keby nebývalo otrasné počasie, tak by som auto ani nechcela...no zakaždým keď leje a ja sa teperím s vykrúteným dáždnikom si nadávam, že kde žijem...bez auta to nejde

*inko

niee..nepodriemkávala som, iba som smskovala pod lavicou, sklopený pohľad dolu a teda vyzeralo to akoby som spala :))

no, tak... nechodila som sem, neviem prečo, asi som vám nechcela robiť zlú náladu

a inak včera som videla taký starý šrot, vzadu to malo nápis "volkswagen dačo" ale značku bmw..asi prilepenú alebo ja neviem :D ... taaaak som zírala, že teda čo to má byť... som to auto obehla zpredu, a tam malo značku VW :D taký hybridík :D

bingham

tak vkus mas dobry...teda :))...a co som ti hovoril...nemas tolko pracovat...a nebudes zaspavat na hodinach... :P

dobra vila

inko - haha :D, aky duchaplny panko :D. A co si podriemkavala, slecinka? Davno som ta tu nevidela, ako sa mas? dojdi castejsie!
inko, mozes si kupit bmw...nejaky srot spred 20 rokov, ale asi nie po takom tuzis :D.

*inko

bingham, no..popravde..ak už teda mám mať auto, tak jedine bmw :DD ja viem, nič mi nehovorte...ale iné sa mi nepáčia :D
ale to bude ešte veľa rokov driny... alebo si ukradnem :))

a víla, ahooooooooj..dneska ma profesor oslovil tvojím nickom...že "nespíme nespíme lesná víla!"