Prečo ešte nespíte?

Weva

Dobre ranko :)

Lauri - mrwi ma, ze si chora ale tesi ma ze auticko mas zdrave :) tak sup sup suchare a potom zacnete jazdit po okoli ako najvacsi pirati ciest!!!

Ja uz len 2 dni v robote a fajront (no teda zacne iny cirkus, ale za ten si uz mozeme sami :) tesiiim sa!)

A na Vianoce sa uz tesim tiez - aj ked bude to prvy krat po 30 rokoch bez mojej rodiny... teda s mojou novou mini-rodinkou, ale bez maminy a sestry a tatka a tak :( normalne sa mi robi guca v hrdle!

Laurina22

AHojteeeeeeeeeee

Aaaaaaaa Laurina je opat zas a znova chora,asi crevna viroza,tak lezim a papam suchare:-)

Nezufajko tatko isiel rano na aute a povedal,ze auto nehucalo len ja nemam cit a nemozem studenemu autu pridavat tak vela plynu,par km musim ist pomalsie a jemnejsie.

Tak asi ma pravdu:-)

ojka

noooo, tak už si pyžamo asi našiel....
idem asi rátať ovečky (dúfam, že sa nepomýlim...), lebo zajtra ma čaká ťažký deň....
tak bru noc všetkým potom a uspešný zajtrajšok...

ojka

mne sa už aj včera v noci zdalo fajn....
ono aj cez deň je dobre, pokiaľ neprší a nefúka, to je fakt zlaaa, moc zlaaa kombinácia....
nooo, pyžamo už hľadáš? takže už ti zaželám brú noc?

0mega

V podstate ano :)
Len na to musim vynalozit 2x viac energie :)
Ale tak what ever...

Vonku je teda ake teplo :-O
zabudnem zatvorit okno a ze preco tu nie je zima, idem vyniest smeti a uau, ved je teplucko :)

no a ja coskoro uz idem pohladat pyzamo :D

0mega

Jaj no, namiesto 1 dna som pondelok mal az do dnes a este ten piatok bude :) cize 1 dnova praca sa roztiahla na 4.

kseftujem nie, len chce euroval :P

ojka

fíha, takže tak kšeftuješ?
ako inak dopadol ten pondelok, teda čo sa týka tej práce?lebo si nemal z toho dobrý pocit....