Prečo ešte nespíte?

ojka

nooo, bola len menšia mačkanica, a k tomu prispeli i naši "počestní občania inej pleti", ktorí cestovali tiež, no ale v kupéčkach, kde sa zmestia osmi ľudia, boli len štyria a to sa opakovalo v viacerých kupečkach a voznoch, a keďže dosť z nich bolo už pod parou, prefajčení, nevoňaví a dosť hluční, tak moc ľudí s k nim nesadalo ,... tak som i ja asi 3/4 cesty stála, ale tak nevadí....
inko, ale tak to, že je tam napísané, že "made in china", to neznamená, že to museli vyrábať oni.... dosť často to funguje tak (vo viacerých štátoch), že dané podniky číňania len vlastnia, ale vyrábajú to normálne nemci, slováci, česi, francúzi, angličania, atď... ale tak to vieš, biznis je biznis...
fiiiha, to si si kupila nejaké vyššie čižmy?
nieeee, ja som pri slovnafte nikdy ani nebola našťastie, ja mám naň len pekný výhľad z balkona, jak tie ohníky vypúšťajú... ja byvam inak už 5 rokov na tom istom mieste (: a ty teraz vlastne v ktorej časti bývaš?

*inko

a cesta v poriadku? žiadna tlačenica vo vlaku? :)
ojka a ty teraz b7va3 na vlčom? minule si spomínala slovnaftské smrady, tak preto sa pýtam

a čo som si kúpila? noo, tááááákže... narobila som si zásoby :D
ha! budem o 9 cm vyššia :DD juchu, konečne budem mať nad 170 :)))

a bundičku..v Zare....tááááku krásnu, a dosť drahú a preto ma ide šlak trafiť, že made in china..ja nechcem made in china:D

ojka

hej, hej, to si mi spomínala, a že si aspon minula výplatu :D
no ja som akurat teraz došla na intrak večer, tak sa poučit musím...
a baby už zaľahli, sa divím, že normálne nemajú námietky, a to ešte svietim veľkým svetlom, lebo mojej lampičke došla životnosť minulý týžden....

*inko

teraz by si sa už ani nemala, daj sa do pyžama a oddychuj
ozaj a to som ti hovorila, že v sobotu som išla zbytočne do školy? :D zamknutá bola výnimočne

*inko

ojka, ale doteraz mi to nerobilo :) a už ani neviem čo som písala...aj tebe niečo, tak sa mi zdá..ach áno... tých 15 strán som dala včera, lebo som si myslela že zajtra budem mať nejaké plány už, ale tie sa zrušili

a jajka..(ano ano :D, šak práve preto som opomenula toho psa)
oomega ja by som sa kvôli 50 euram netoto...skôr by ma trápil ten tvoj začínajúci alzheimer :)