Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
strašidlo Alf
no ty !!!!!
*inko
ako neosobne? :)
O..O
"DO FAZUĽKY"
ojka, dieťa drzé, čo si to ty dovoľuješ!! :DD takéto otázky o škole, ja neviem ani koľko predmetov mam teraz, nieto ešte v letnom semestri :D
ja to teraz dosť flákam, 4 roky som bola brutálne poctivá a čo z toho? houby..mám taký istý titul ako blažeková!!! a to neni fér:DD lebo blažeková patrí do kategórie neotitulovateľných ľudí..a predsa ho má
tak ja som si povedala, že to skúsim tiež tak :D
O..O
Inko
"hu hu húúúúú" straším straším aj tak.
ojka, ja som aj zabudla, že nejaký mám:)
dokonca zabúdam popri vás aj na moje skutočné meno... :D inko som, inko aj ostanem :D
a ako by povedal básnik- kde si sa trtošila ojka celý deň? tak ticho tu bolo
inko, hej, hej, znova o pol noci si brúsim zuby na AIS :D koľko máte vlastne dokopy predmetov v LS?
inko, ja si ten titul tiež nikde nepíšem, akurat len na práce, prezentácie a seminárky do školy, lebo to nás sprdli, že čo si to tam nepíšeme, chech ((:
alf, čo je smiešne na mojom hrášku? :D
ano zahlasovali, ešte na začiatku roka:) prečo? ty sa zahlasuješ teraz cez ais?
alf a ty si čo medzičasom stváral?
heh až teraz som si všimla ten prívlastok "strašidlo" vidím že si sa na helouvín pripravil:DDDDD a predtým si bol čo? ..aa..votrelček:)
už sa teším na prvého apríla :)
ojka, ešte to! :DD už len kvôli takému "titulu" by som si ho menila :DD
ale mám spolužiačky, čo si to aj do písomiek pred meno píšu :) trapky
noo mne by mala padnúť platnosť v júli 2013, ešte mám ten starý
takže dovtedy si budem užívať ako neočipovaná :) to to de sme, v amérike klarika?
majonéza, nemáš nejaký krajší nick poruke? :D toto je také prudko... neosobné :D
O..O
Do hrašku, jeden smiešny deň, aj to alf zaspať.