Prečo ešte nespíte?

*inko

fuha, martin...tak ty budeš vizionár :D
ako si sa cítil, keď sa to po čase stalo? ja by som rýchlo utekala kupovať magickú guľu a otvorila si veštiareň :)

*inko

moje sny sú poväčšinou príjemné :)

ale okrem toho sa mi veľmi často sníva tento: stojím niekde v takomto poli
www.profimedia.sk
Pšenica pod vánkom tancuje... ja si kráčam kráčam, pozriem sa hore na nebo.. vidim lietadlo
Pozriem po chvíli na to lietadlo ešte raz a v zápätí začne padať..a vždy padne do toho pšeničného poľa

proste sa na lietadlá nemôžem pozerať :)

majesty, vuaa..tvoj sen bol neprijemny..ble..tie ruky

tak, už len nájsť niekoho, kto snom rozumie :)

martinmlm

Stať sa to môže, ale môže to byť 4-5 udalostí spolu vôbec nesúvisiace a vôbec nepodstatné. To je môj neodborný amatérsky výklad:-)

martinmlm

A mne sa dávnejšie snívalo v jednom sne, že nad našim mestom letel raketoplán, potom začal padať a vybuchol. Ďalej po námestí pochodovali pionieri držiac sa za ruky a na sánkach ťahali mŕtvu kolegiňu. Aj som to niekomu povedal, a všetko sa potom aj stalo. :-)
V telke išli potom dokumenty o havárii raketoplánu, a potom zábery z 2 svet zo stalingradu. A ešte som stretol škôlkarov ísť cez mesto držať sa za ruky:-)
Takže moja hlava viedla do budúcnosti ale viacej udalostí si pospajala do kopy, a potom z toho vychádzajú bludy:-)

Majesty

Nie PC, ale bolo to velmi velmi divne..
Vie niekto vylozit sny?
Prvy bol o tom, ze som bola s rodicmi (uz s nimi nezijem) a niekde sme boli a nieco sa stalo (uz neviem co), ale pamatam si ze bola nejaka potopa a ja som mala ich mobil a nejake taketo vreckove zariadenia a padol mi do vody a oni boli z toho dost nervozni a to bol velmi strasne neprijemny pocit :/
Druhy bol este bizarnejsi, neviem co kde ako to bolo, ale hlavnu ulohu hrala moja ruka, presnejsie dlan a prsty, koza na nich bola taka priesvitna, cize bolo vidiet kosti, najskor na palci a potom aj inde a palec nebol ohybny, lebo tam bola vidiet slacha (take nieco biele co drzi prsty pokope, palec na dlani) no a ja som sa snazila ostosest to pretrhnut posobenim sily a islo to, takto kazdy prst a kedze to bolo priesvitne, bola tam len kost dlane (velmi podrobna) a slachy a maso, nic medzitym, vzduchoprazdno, ziadna krv ziadny tuk nic. No a skoncilo to tak, ze som mala velmi blby pocit ze som prisla o ruku a jej funkcnost do konca zivota, lebo tam som potrhala tie slachy atd.. a inac ruka fungovala ale tak divne. :/
Bolo to neskutocne realne, az tak ze som potom nevedela zaspat a trvalo mi to chvilku sa z toho spamatat.. :-O
Brrr :(