Prečo ešte nespíte?

ojka.

dobrá víla, uplne s tebou súhlasím s ideálom zimy ((-:
za mojich mladých čias zvyklo na martina i snežiť, toho roku to veru nehrozí....
pfff, no ulohy robím ja v kuse nejaké, a nejak nemám pocit, že by mi toho ubúdalo :D
joj, jasné, diplomovka v plnom prúde, čosi som musela napísať už minulý rok a teraz mám už tiež niečo naklepkané...
a čo ty? ty si s tým nejak pohla? poriešilo sa to?

dobra vila

ojka - ahoooj, ani som si nevsimla tvoj prispevok pod svojim, sorry. ako sa mas??? No veru...mne je luto velmi toho snehu, ale zas stacil by mi v decembri/januari a bola by som stastna :D. Ale zas niekedy u nas nenapadne vobec...hmmm....cora menej a menej. Vlastne december je za uplynule roky skutocne teply, najma na Vianoce sa stale otepli. Len nech neprsi a nech nie je blato, to je des. Radsej nech je sucha zima, alebo potom sneh, co sa udrzi... U nas napadne tak akurat na pokrytie a potomsa to hned topiii :-/.
Ako ide skola? Ja si akurat pisem nejake ulohy, nech mam toho menej, len sa mi velmo nechce ;). Zacala si uz diplomovku?

ojka.

dobrá víla, ja si tiež pamätám pár rokov dozadu, že už sa aj zimné čižmy nosili a "hádzali sa lastovičky" po chodníkoch...

dobra vila

Majesty - aaale, vsak nie je taka zima...na november je to skutocne pekne pocasie :). Akurat oco vcera spominal na svoje detstvo, ze o takomto case sa uz boril snehulami v snehu...:D

Majesty

uau, dnes to bol sen, kde som bola v cukrarni :D ale nic nestihla ochutnat :( sranda.. aka nahoda, ze konecne normalny sen, este vacsia nahoda, ze presne v ten den, co sem napisem ze dlho nebod dobry sen :)