Prečo ešte nespíte?

*inko

hmmm..violet colour na zdraví?
sexy, sexy...až moc:D
inaak..ja som dneska tiež za pipku :D

tága moje, ja som mala včera z vás dosť

wevi, takže to vyzera na cisarsky? drzte sa babyyyy :) budeme na vas myslieť
manželovi už lepí pravda

Weva

Ja to robim tak ze vstanem spolu s dopracesmerujucim menzelom a potom hajde spat do postele :)

Odcitavat sa neoplati co sa idealneho datumu tyka, babo je ready uz teraz a tak si clovek len robi stresy ked vytrubuje datum asi... Tych 11 je ak sa neotoci do cisarskeho, vtedy ju vyberieme rucne-strucne...

Ake predmety mas dnes Ojka?

A co dobreho na obed?

ojka

to je spravodlivosť, ja už od šiestej na nohách a driem zadok v škole a spolubývajúca ešte odfukuje v posteli, ach jaj :D

ojka

wewi, ahoj, hej, hej, to patrí vraj k reklame ale mňa osobne to neláka tam pozerať....
juuuuj, ten čas ale letí, už len 11 dní? to je paráda (: odpočítavaš si i čiaročky?
nezuufaj, no teda, to jaké škaredé slova používaš? tsssssss //-:

Weva

Juj az teraz som pochopila o akej fialovej hovorite (som myslela, ze na tej stranke s hrami).... Brrrrr... Nechutna farba, ak to ma byt akoze reklama tak na mna ma efekt presne opacny!

Weva

Do hrasku a dobre ranko :)

Nedela fajn, len draheho je mi luto ked je na vsetko sam... Ale uz coskoro tu bude este vacsia zabava... Mozno uz za 11 dni :)

A je zase pondelok...

123nezufaj

a ja som si myslel, ze mam protekciu :D :D do riti aky som len naivny :P ojka tak na piskvôrkach si ma namotas okolo prsteka a tu teraz takto? :D :D ach zeny zeny :D