Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
omega, ty si traktorista a majesty? :D lostík, čo ty na nás skúšaš :)))
*inko, neda sa to opravit, ale je to len hobby :) ale stve ma to, ze som len zle mykol rukou, len som zavadil o to a prask.. uplne zbytocne :D uplne, absolutne zbytocne.. mal som mat striktnejsie pravidla o spravani v danej miestnosti.. a co robim.. umenie :P
teba to takto chytilo? :) dufam, ze aj vyhravas, nieze mi tam robis hanbu
binghi, balim sa teraz :) a trosku upratujem...uz nevladzem sediet ani lezat, mozno neskôr
ale ten goo...bol dost dobry...som myslel ze ma daa... :))
sprav si cas kotatko...a pod tam... :))
omega, tak to poznam ,
ja som mala jeden obraz uz tak na 70% hotový..len som ho neodložila a potom už synovec sa vyšantil na zvyšku
s čo umeleckeho ty robiš? :))
tak si vydychni a o par dni sa do toho pusti znovu, ine s tym uz asi nespravis..opravit sa to neda?
*inko to nebolo nieco na PC, to bola fyzicka (materialna, umelecka) praca na cca 100 hodin cistych :)
To mas ako ked kreslis na platno a uz dokoncujes tiene alebo cokolvek a prask, zlomi sa ceruzka.. a pokazi sa praca..
NEVADI, ale stratil som 100 hodin a este som kvoli tomu rozbil pohar. A stalo ma to kopu energie..
slepy= ze si ma tam nevidel a ja teba hej
:)
videla som ked si hral s Goo, sikovnucky :)
omega..ale no tak, nezufaj
nemas to zalohovane? alebo to nefunguje? :(( to ma mrzi, lebo viem ako je cloveku ked strati niekolkodnovu pracu
aa preco sa mi tam strasne nic nechce..stale si iba pozeram dokola tento videoklip
www.youtube.com
budem z toho uz chora :)
aky slepy...ved som to dal... :)))
To musim zapit. A sam..
robim ~5 dnovy projekt, kde staci 1 chybicka a mozem ist od zaciatku.. a prave som bol v 80% a prask... chyba.. ma asi hodi o zem..
to je strasne :(