Prečo ešte nespíte?

ojka.

jajka, ja veru nepoznám, čo sa ideš dať na tanec? (:
inko, tak tomu sa hovorí dietny obed, čo doma neposluchaš, keď ti riadne napapať nemali? :D
ale inak si zakričím s tebou: AAAAA, zdieľam veľmi reálne tvoje pocity :D

ojka

ja viem aké "klakatko" si myslela :D príjde mi to ako fajn vec, ale ja by som na tom nevydržala (; ja mám problém i obsedieť alebo ležať (teda pokiaľ nespím a nevnímam :D) :D ale tak náhodou, svoju posteľ, svoj kutik na intráku mám rada :D
inko, bru chuť i tebe... potom sa pochváľ, čo dobrého si mala (;

*inko

mas pravdu, nebudeme nikoho z kabata vyzliekat..my si ho ukradneme inym sposobom :P
no viem si ta predstavit ako v tej jednej posteli prezivas svojich 5 rokov na vyske :D u mna to bolo rovnako kym so byvala na intraku... a pocuj, netreba to zas prehanat, tie baby zostatnicuju lahsie nez my, co sa stale drvime
ten klakosed vyzera takto
www.ekotrend.sk
ono sa na tom aj sedi..nie je to ako klakatko v kostole:DD
dobru chut k obedu, vidime se někdy příště

ojka

inko, to by sa tá dievčina na mňa kukala kapánek asi ako na cvoka :D
ale nie, nenakupujú, teda dúfam, :D teraz šli obe na víkend do prahy, majú tam nejakých kamarátov, tak sa šli poflákať... ty kokšo, oni majú taký bezstarostný život, ich som za celý semester nevidela do školy nič robiť a v škole sa ukázali možno tak raz do týždňa, a to nepreháňam :D sa už zo mňa smejú, že zakaždým ma najdu na posteli v tej istej polohe zahrabanú v nejakých papieroch :DDD
inko, no tak pekne píš, píš, ja akurat študujem nejaké materiály k poslednej seminárkke (dúfam), len ešte keby sa tak chcela sama napísať (-:O
joj, ja by som to klačatko nemohla, by som zahynula :D dosť, že už ma takto zadok zo sedenia bolí, musím striedať polohy:D

*inko

ojka, no ved TO :D upratané je, nič mi nebráni v diplomovkovaní
pri celodennom sedení (kľačaní- mám miesto stoličky taký kľakosed) to začínajú cítiť moje kolená :/cítim sa akoby som mala reumu..kosti ma bolia :D

ojka mala si ju vyzliecť z toho kabátu :D
a ty čo dnes porábaš? spolubývajúce zas nakupujú ,predpokladám :D