Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, no ze si to ty, tak :)
lost, ja som poslednú vetu čítala: snáď sa tu všetci ešte najeme
lost, pardooooon, ja si to musím do toho kalendárika napísať predsa len ... Prokletě zlééé kuře (;
som na teba pyšná (:
bingham, chodíte aj spolu na kávičku? či až tak moc sa nekamarátite? (((-:
inko, kuk... usmej sa (:
ká ef cé
tak mna pravidelne len certi navstevuju...
A posluchali ste cez rok? Dnes večer/ v noci predsa chodí Mikuláš, že? ((: a nielen na Slovensku, ale taký zvyk majú i v Čechách, Holandsku, Belgicku a Veľkej Británii (:
Pamätáte si na nejaké príhody, čo sa týka Mikuláša a tých vecí okolo? (:
Dnes je inak aj Medzinárodný deň dobrovoľníkov pre hospodársky a sociálny rozvoj i Svetový deň pôdy.
No a ešte pár zaujímavostí:
pred 651 rokmi vznikol francúzsky frank,
a pred 519 rokmi vstúpil Kolombus ako prvý Európan na územie dnešného Haity a Dominik. rep.
Pred 110 rokmi sa narodil známy animátor, či zakladač zábavného parku Walt Disney a
pred 220 rokmi umrel veľký umelec Wolfgang Amadeus Mozart
www.youtube.com
lost, no tak to si teda dobre začal ten týždeň :D a postíhal si teda všetko? (;
a vy ostatní, aký sme mali deň?
lost (((-: ja som o druhej zavrela oči a ešte asi do tretej mi behali po rozume samé čísla a o pol šiestej budíček, tak to máme suma sumárum (keď už som taká rozrátaná) cca 2,5 hodinky... :D takže klasika...
ale už mám za tým, nebude to síce za plný počet, lebo som nestíhala (každému aj tak vyšli iné výsledky :D), ale za nula to nebude, tak som spokojná (:
ak ste teda na mňa mysleli, tak dikyyyyy (;
lost, a ty čo takého neskorého budíka? či dnes voľno?