Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ojka, myslím že by mi nevadilo ak by bol ten vtip pravdivý.
Tak veru, trochu som šopingovala:))
Predtým som si bola dať zapísať známky. Chcela som si ešte kúpiť jednu ucebnicu, ale kvetina je v škole zavreta. Takze ďalšia skúška bude z vycucu:-/ Jajka a čo si nakupila ty?
Ozaj ojka, ten obraz nestiam dokončiť do Vianoc :( počká si na teba až po svitatkoch. Ja som teraz nestihala.
no, a to som si konecne kupila, co potrebujem :)
máme radi trošku čierneho humoru?
"Užite si tieto Vianoce, akoby boli vaše posledné!!!
S láskou, Mayovia :D"
inko, no ty si aká akčná bola... takže už všetko pokúpené? už sa budeš len pripravovať na vianočnú pohodu? ((:
Caute kocky. Esteze Vianoce sú len raz do roka, nakupov som si užila, fuj. Kúpila som saticky sestram. Obidve ale budú musieť do nich schudnúť:)))) nejak som to nedobre odhadla.
Ako ste sa dnes mali ludkovia?
Ojka nie už nič opravovat nebudem, teraz som zistila že to je len za tri kredity.
hellou :)
inko, dušička zlatá, ty si chceš ísť opraviť "C"? a to už prečo? či ešte zarábaš na červený diplom? v tom prípade schvaľujem....ale aspoň si môžeš vydýchnuť, že to máš už za sebou (:
ehm, uau, dúfam, že ja nedospejem do štádia, kedy ma bude baviť ten seriál :D ale tak nikdy nehovor nikdy :D aby som to o pár mesiacov nepozerala náhodou tiež :D
ojka zlata..radsej im do hlavy nechci vidiet..ja som prevazne v chalanskom kolektive, uz sa co to z ich rozmyslania na mna nalepilo
a vies co? nikdy som nemyslela ze to spravim, ale stiahla som si vsetky serie Sex v meste a zacala som tie babske sprostosticky po veceroch pozerat..a ono to fakt vela veci vysvetluje :D ale inak nic moc, uvidime kolko casti este zvladnem :)
dobre takze v stredu ti drzim palceky. neboj sa ojka, to uz budete aj s profesorom vianocne naladeni, a dobre to bude uvidis
ja som mala v priebehu 30 hodin tri skusky, to bola ina makacka. vysledky mam z dvoch,na treti este cakam... a rozmyslam ze si jedno C pojdem opravit, ta nasa mikulasica nam dala do testu 60% z kapitoly ktoru nam vyskrtla ... takze mi to ukrojilo z acka...a ja ccem acko silno silno ho chcem :D
inko, heh, no to bude "fajn", keď to jemu nebude vadiť.... ale mne hej, tam je kapánek ten rozdiel,.... joj,strašné to s tými chlapmi...vidieť im tam do hlavy
inko, palec drž poctivo v stredu doobeda, zatiaľ to moc ružovo nevyzerá... lebo po liekoch sa mi chce všeličo, len učiť nie :D
ale nech to dopadne už hocijak, tak v stredu v noci, keď prídem domov, tak pre mňa začínajú prázdniny (:
a ty máš tento týždeň niečo? z tých minulotýždňových už výsledky máš?
www.youtube.com
fragile :)