Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja veľa sladkého tiež nejak špeci nemusím, ale salko je super, hlavne uvarené, to mám potom sladkého v sebe dosť aj na pol roka popredu :D
ale tak povedzme si úprimne, však to nejedávame predsa každý deň (;
mne by to uz mozno az tak nevadilo...ved zijem len raz, len vybrat ten spravny motiv mam problem:)
ja sladke nemozem:( kedysi som nemala problem sa tym ladovat, ale teraz staci trochu a uz mi zacne byt zle. musim opatrne
...hej spapal lyzickou, po veceri. po 20 rokoch som si spomenul jake to bolo dobre
jajka, ja by som sa teda tetovať nedala, ani keby mi peniaze za to núkali :D ešte som do takého štádia nedošla..... (;
no naaaaaahodou, ja tie salkové veci mám rada, i samotné salko, to by ani mne problém nerobilo :D
to salko, si len tak...vypil? ci co? ty mas inu spotrebu cukru :D
a voslo.a este je dnu.
a vcera konzerva SALKO. Citam 1300kj... v pohode. ked som dopraskal citam dalej ...na100g... a konzerva mala 400g.
...a moj pes tiez nema rad petardy.
hm mohla by som si tam dat nejake zvierata. vtak, ryba, slon...do toho kvetinove motivy jemne
ten strom, ojka
skoda ze tetovanie len tak same nezmizne,okrem toho hennoveho. vkus sa mi stale meni, by som sa bala ze si na seba nieco dam a o mesiac to budem chciet dat dole
a nechcem tam mat datum narodenie dietata:) ani cinsky znak, ani banalnu ruzu, motylika, draka...nieco prudko osobne ale co by to bolo hm
jajka, a ktoré ti najviac učarovalo? to druhé? :D