Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
mne tu strasne chyba datelinka.. ojka a ty nemas na nu kontakt? nevies aspon ci je v poriadku, z nicoho nic sa vyparila
jajka ty chodis na nasu skolu? a co tam?
NIE SI NASA PROFKA DUFAM ?!?! skuska: Sharpeov model ocenovania kapitalovych aktiv sa nazyva....?
jajka, chodíš našimi výťahmi? (: a čože ťa tam tak ťahá? (:
inko, no tak to s tým PINom bolo zlaté, jaká si ty vychytralá :D pche, ty nás tam chodíš takto vyjedať? no pekne.... :D inak, a chodíš tam obedovať na isic či za hotové? (:
ozaj, no jasné, a ešte som u vás, ked behám po knižniciach z poschodie na poschodie :D
inko, stačí ti jeden, no ty si už len aké skromné stvorenie (((:
martin, to treba sledovaaaať,... viacerí sú nezúčastnení... ach, chýbajú mi tu toľkí ľudia... nezufaj, dobrá vila, lleilla, datelinka (: lauri, system, wewa a kvantum ďalších ľudí, by som to tu kapánek dlho vypisovala....
ale oslavovať môžeš s nami, všetko dobré do novej tisícky prajem :D
tými tiež sem tam chodievam :P
faakt?tazke SLSP ojka? :) no ved..iny tam ani nemame ..ja do novej skoro vobec nechodim, jedine ked sa v nasom bufete minie vsetko jedlo, tak vtedy zbehnem do vasho
hej tak potom daj vediet ked si pojdes po peniazky, natukam ti PIN a pootm ta mozem pozvat do bufacu na vyprazany syr nas kazdodenny :D
Ja trdlo!!! Jaku udalosť som prespal. Prečo ste ma nezobudili?
no tak mojej malickosti staci ked funguje aspon jeden :)))
hmm... a co budeme teraz robit?
inko, a to ty takto zanedbávaš takto našu budovu? tssssssss (: ja som v tej vašej dosť často, hlavne kvoli tým krásnym spomínaným bankomatom ((:
atm, no jak sa oslavenec nenapadne vyparil... no ľaľa ho :D
zajtra ho ta fľaša neminie... dokonca dve...možno aj tri :D baby budú chcieť vínko, chlapi asi tvrdšie a ja si poprosím detské šampáááňo, ďakujeeeem ((:
atm, tak bru noc (:
jajka, hej, výťahy na škole u nás
inko, noooo, oni sú nové, pekné , veľké, aspoň tak vyzerajú :D ale málokedy fungujú všetky naraz :D
dame vino? ano suhlasim
atm ano su to bankomaty..dobru noc