Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
chod si zaboxovat...
inko...no lebo sa tak aj citim...
ojka, pisomna, tie zvysne dve su aj aj
jaj ale uz nech je zajtra, teraz by cas mohol plynut rychlejsie, lebo nemam silu uz si to opakovat
binghi, a vies co, ja ta nebudem bit, posobis tak zufalo, ze asi si potrestany aj bez nejakej facky :)
inko, budeš takto nenapadne na seba pútať pozornosť? :D kamaratky ťa teda pochvália d-: skúška je len písomná, či potom musíte aj na ústnu?
no a ja čo som ti hovorila, že si ma virtuálne nakazila, tak mňa zasa boli nenormálne hrdlo a každých 5 min kýcham :D
inko...myslim ze nebude mat nitko namietky :)
tak ja by som ti rada dala jednu do nosa, ak nema nikto namietky :)
co sa da pokazit o 4 tej rano? ale nie je to praca vsakze? myslim ze viem
martin, ved som to aj dolu hladala, ale ziadny popis som nenasla a dalej sa mi listovat nechcelo
ojka, nie, teraz este nemozem ist von, fakt mi je zle, zajtra vedla mna nikto nebude chciet na skuske sediet :D lebo kaslem nonstop, a to bude pritahovat pozornost prof. :D ako mne je to jedno, ale kamosky budu mat tahaky :D budem tam izolovanaaaaaaaaaaa :(((
martin, ach táááák, tak na takej prechádzke si bol (:
a ja že si si dal predsavzatie, že tento rok vylezieš pod gerlach :D (hej, blondínu napadlo, že to je ten najväčší kopec čo tu máme :D)
lost...ja som to uz pokazil...dnes rano...asi o 4...najradsej by som si jednu dal do nosa :)
inko...mam velmi zvlastny pocit ze ani ne....co by ma ale fakt mrzelo....