Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jajka, no ale toto nie je zoznamka :D teda neviem, nenapadlo nam to nikdy s ojkou a popravde take nespontanne a vopred planovane by mi to prislo divne :D
hej chodime do tej istej skoly, rovnaky rocnik, iny odbor, ale sme kazda v inej budove
ale ked uvidim krivkajucu blondinku v skole, tak za nou poutekam a spytam sa preco este nespi :)
atm, ver tomu ze keby som nemala dieta, tak tu netrcim :)
inko a ty a ojka chodite predsa na jednu skolu, no problem sa stretnut, nechcete sa? strach ze to potom nebude take iste?
ja som sa tu stretla s dvomi babami a nelutujem ani trochu,naopak
tak na telku urcite, ale aj tak.. proste vnutorne citim ze toto nie je zdrave..:D bol som zvyknuty vacsinou stale nieco riesit co davalo nejaky realnejsi a hmotnejsi zmysel, ktory dokazu uznat alebo potvrdit aj ostatni.. a ked som to nerobil tak to bolo preto, ze som bol unaveny a vtedy bolo fajn sa aj len tak vyvalit.. ale inac sport, alebo si ist zahrat len tak bowling alebo biliard, alebo kino.. ale toto je proste divne:) toto ani nie je standardne forum:D idem off
GN:D
atm a teba ake blbe pocity trapia? mne prides uplne vyrovnany a spokojny chalan
www.zdravie.sk
sem som kedysi hodne prispievala
atm, no zabijanie casu, ako sa to vezme..keby si nesedel tu, isto by si bol na fb....a tychto ludi tu mam asi radsej ako tych tam :D
a keby som nemusela byt doslova priputana k pc denno/denne najma kvolu diplomovke, tak by som urcite robila nieco zaujimavejsie :) ale je to zavislacina
ja ked sa zamyslim,netusim akym sposobom som sa tu ja ocitla :DDD
o aka debata..takze jajka nasla si si diagnozu?
no musim sa priznat ze aj ja... teda, jedna kocka mi to tu objasnila, a tiez to ma docinenia s uzkostou
nie jajka, ja som nevidela nikoho z tohoto fora :D:D o no moment !!! zuzic som videlaa :)) a vlastne aj nezufaja ;)
no a vlastne aj blondulu uz teraz :DDD blondulaaaaa perfektne, daj este spredu ked uz si sa naucila davat obrazky na net :)
z ojky som videla kusok prsta, ked posielala obrazok odfotenej malovanej krizovky....
z od losta som videla nohu :DDD a jeho bicykel..a psa
a od martina som videla krasne noziky a havina
ty panecky, sak ja som videla skoro kazdeho z vas :D teda aspon kustik
jedine laurinu, vilu,teba jajka a binghiho nie :))
bingo atm :) presne tato hra to bola:)) moja detska zavislost
potom este nfs a take tie bojove prve co boli