Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zas ta reklama...ono to je dokonca schudnutie 9 kil za 14 dni, nie za mesiac....necigante ludi :DD minus bod
vsimate si novinky a informacie aj na nasej facebookovskej stranke? :DD
a) ano, som clenom
b) nie, nesledujem
lost, jak nam to pali co:DD
tak podla mna niektore reklamy sa sem nehodia... (inak nikdy na ziadnu neklikam) ale uz ked vidim, ze "schudnite ZDRAVO 9 kil za mesiac, jednoducho a rychlo a ZARUCENE...tak vtedy prekrucam ocami, ale tak chapem, ze to je biznis, ale tak... znizuje to potom doveryhodnost celej tejto stranky...ble
macca? preco pri registracii nie su v nicku povolene niektore znaky, a neregostrovani si mozu dat aj haky baky
napr. chcem sa registrovat s hviezdickou a nejde to :D
inac niektore reklamy su super :)
myslim napr ked tam pisu ze euro krachne, ja ze wow, to musim citat a potom ale v rychlosti na nieco kliknem cize odidem zo stranky a uz sa mi ta reklama nezobrazi :D ako naschval :) lebo si to vsimnem uz po kliknuti na inu temu
inac ked uz, mozno nejaky "Donate" by sa hodil na stranku :P i ked to si neviem ani tak velmi predstavit, lebo na slovensku je to este dost nezname..
je portal podla vas prehladny?
a) ano
b) nie
ako rychlo dokazete najst na stranke uzotocnu informaciu a odpoved ktoru hladate
a) velmi rychlo pretoze stranka je prehladna a jednoducha
b) s problemami, pretoze sa tu tazko orientujem
c) bez vacsich problemov
a uz by stacilo :DD
reklamy na stranke
a) mi vadia
b) niektoré pôsobia rušivo
c) vôbec mi neprekážajú
Ha. Otázka: chceli by ste čítať príspevky v sekcii pre odbornú verejnosť?