Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak ale vidis :D martin tvrdi ze silvester, tak silvester :) jaa bych mu verila :D
inko, ďakujem, chrum, chrum,.... (:
ach, ja už sa teším, keď niekedy mne nechá sestra decuľo na stráženie, aspoň na chvíľku :D
noooo, však dobre, vianoce posunuté majú, ale nový rok? to hádam nie... ((:
kralov sorry:D
sak oni na "vychode" to maju posunutie nie? na troch tralov Vianoce a o tyzden na to novy rok, teda predpokladam, neviem.. dufam ze som nepovedala blbost :)
:D
Jedbute, no neviem ci som to uz aj nepila, sa citim ako zdrogovana
ojka, no to velmi dobre poznam ked niekto prenecha deculo surodencovi :D
no tak si hryzkaj, dobru chut :)))
martin, máš niečo proti mojej mrkve a žihlavovému čaju? aby si vedel, tak som si urobila k tomu i jazmínový :D
a prečo to u vás zasa búcha?
U nás je zas ohňostroj a silvester. To si môžme dať k mrkve a žihľave aj našu jedbute
noooo, hej, to ja si tu zvyknem hryzkať tú mrkvu :D to mám radšej ako s tým postrúhaným jabkom (-:O
inko, neopakuj, i ja idem do sprchy... heh :D
hm, otázka znie, ty si normálna? i ja som normálne? podľa mňa sme... tak prašteno normálne , dvojča moje :D
no tá kamaratka tu bola zo 2 razy aj s malou i tatinom, ale obyčajne ju nechá doma s tatinom, alebo posunie na vyšší level :D súrodencom, rodičom, alebo babke, podľa toho, kto má čas (:
mrkvu? to len tak? ty si aka zlata, to je moc zdrave na mna, to nee :D jedine ze by si mi ju postruhala s kyslym jablckom :)
jeeeeeeee aj ja idem do sprchy :DD juchu, ja sa cez skuskove tesim kazdej rutine :DDDD sprche, spanku, telke :D a este mi hra super pesnicka, juj ale som stastna :D
boze! nie som normalna...! som? co to trepem :D
a ta spoluziacka pride vzdy aj babom, alebo to necha doma tatinovi a pride poklebetit bez neho?
hmmmm, mám chuť na mrkvu, dá si so mnou niekto mrvku?
inko, noooo, niekdy tu príde tá kamaratka, čo má to bábo, tak niekedy stresujeme spolu aj pred skúškami aj zápočtami, je to spolužiačka už od strednej (:
inko, neboj, nemaj výčitky svedomia, však podchvíľu pauzujem, ked odpisujem
a teraz som si čistila mrkvu
a zachvíľku pôjdem podsprchu
stále sa čosi najde :D
a idem si urobiť žíhlavový čaj !
(((: