Prečo ešte nespíte?

ojka.

lost, to spapaš tak rýchlo, že nebudeš ani vedieť.... jasné, v chladničke to vydrží o niečo dlhšie (: som rada, že ti to prišlo na chuť (:
inko :D po toľkých rokoch? a čo tak? jasné, že táto tema je výnimka, tu sme všetci ako doma (;

lost

jaj, poslal by som ti brokolicu ak by sa to dalo.. ale vychladla by :)

uz mam len na posledny 1 chod :D potom zas do obchodu :D kupil som 1/2 kg a vyzeralo to ako ze WOW toto mam zjest? ale ono to ide tak lahko ze az :) tomozem skladovat aj v chladnicke? vydrzi to tam o nieco dlhsie? :)

ojka.

lost, o mne ešte veeeeeeeeeeeľa vecí neviete, muhahahaaaa ((:
ale tento žáner hudby mám fakt veľmi rada (:
inko, tak tak, pozatváraj a vyvetraj sa.... ja sa dnes už učiť nevládzem, hlava mi ide z toho prasknúť, zasa pokračujem zajtra... a ja sa chodím vetrať aspoň na balkon :D

lost

no co sa o ojke este nedozvieme :D
zaujimavy vyber :)
to sa hodi tak vecer pustit tak potichu naplne aby to bolo pocut vo vchode a potom budem strasit obyvatelov...

*inko

to su fajn piesne, horsie by bolo keby si pocuvala japonsky metal, ako tu uz ktosi nedavno spominal :D
a ja som prave zavrela word aj so vsetkymi tymi blabolmi, musim sa ist vyvetrat
nemyslime uz na tu skolu, my s nou aj tak zatocime, vsak ojka :)

ojka.

och, áno, malo rozmnožených písomiek :D to sa aj dnes stalo.... tetuľa asi nepočítala s tým, že nás tam príde tak veľa a nekukla to v AIS-e....

ojka.

inko, ja ked som smutná, alebo naštvaná, alebo mám takúto divnú náladičku, tak ja si len také tie svoje "light-ikové" pesničky púšťam (;
www.youtube.com
ale toto je super pesnička ešte ((:
ehm, hej, vyzerá to na prvý pohľad strašidelne...
ale to si môžem púšťať na izbe, len keď tu nie sú baby, lebo oni by sa z takej hudby zcvokli (-:O
hej, som divná, viem, a baví ma to :D
www.youtube.com
(dobre pripúšťam, tej druhej pesničky by sa už niekto mohol báť... (: )

*inko

ajaj... chudaci moji
ja som mala pocas celych 5 rokov iba dve take trhnute prof.
jedna raz doniesla malo rozmnozenych pisomiek, mali to byt lahulinke testy (este v prvom rocniku)
samozrejme ze nam co sme sedeli hore sa neuslo, miesto toho aby to isla prekopirovat zavelila: vy ostatni si piste otazky a zacala nam diktovat 10 velkych otvorenych otazok :DDDD a casu sme mali rovnako ako ti, co iba kruzkovali

jej a to si si este celkom taku kludnu pesnicku pustila, ja by som vypeckovala v takom hneve nieco od rammsteinu :D