Prečo ešte nespíte?

lost

asi som mal dao o 25g menej masla a o 25ml viac mlieka :D ha :D

i ked mam este tak na 10 pokusov uz sa mi nechce :D

ale inac, este to nie je stratene ;) podla mna to do 24 hodin dozrie :P este som to nevyhodil :) i ked mam milion chuti to totalne znicit :D z psych. hladiska by to snad pomohlo :D za to by to stalo :D (kto nerad nicil hrad z piesku? :D )

lost

no ale faaaaakt

nie je fyzicky podla aktualne platnych fyzikalnych pravidiel spravit BEBE kolac bez BEBE keksov :P

to bude knusperkekse kolac potom a nie bebe kolac :D

ale BEBE lepsie znie :D

inac oneee.. fakt to je nemozne :) to je seriozne zakliate :D ale fyzicky.. proste to nejde :) skusal som puding a tie keksy a ide to super, cize hold,.. ten krem je prilis husty na keksy :) ale nevadi

mozno mi len osud hovori "nerob to, nerob to, je tam zbytocne vela masla a cukru, nerob to, nerob to " :D

to je ako ten vietor na havaii... zevra jak tam fuka, tak hovori ze nestavaj stan :D lebo ti ho zlomi :D ale tak , to je prave absolutny opak toho, co hovorim niekedy, ze hlavou hoci aj cez mur :D

hmm, ale tentokrat tu voni nieco ine :D ked nie bebe, tak aspon poriadna vecera :)

[zruseny1]

:D
ojka mala by si sa mi ospravedlnit za to, ze si ma nutila sa ospravedlnit lostovi :D niekomu proste nie je kychyna sudena :)))

urobit peceny nepeceny bebezakusok mozu iba dvaja ludia.... lost a chuck :)
ale aj vdaka lostovi je tu min. 90% ná pravdepodobnost, ze pri otvoreni tejto temy sa mi zlepsi naladicka :D:D

dobra vila

Ahojte vospolok :),

ojka, mandarinkovy?? No taky som este nechutnala, aj by som povedala, ze bud tak dobra a nalej za poharik, ale ked si tak daleko :P

lost

tak update po "peceni" "nepecenych" bebe keksov..

vyslo to tak na 50% :P skoda len ze, ten krem odtiekol spomedzi bebe keksy :D

ach jaj ja to mozem kaslat :) spravim si radsej brokolicu..

ojka

hmmmm, fajn, tak ešte si urobím čaj a pôjdem sa zasa učiť :D sľubujem (-:O dá si so mnou niekto?
mám tu žíhľavový, mandarínkovy, jazmínový, kamilkový, mätový, materiná dúška, lipa....atď. atď. pestrý výber (-:O

ojka

nakúpené ((:
och, áno, rum, obľúbená ingrediencia...
ale lost, som rada, že so mnou súhlasíš, ja som ti vždy verila, to tie SUŠIENKY :D
ehm, do truby? :D a dal si to tam? ty si samé prekvapenie ((: