žehlička na vlasy Remington S9000

Príspevok v téme: žehlička na vlasy Remington S9000
Michala11111

ahojte babenky prosím o radu chystám si kúpiť žehličku na vlasy a najviac ma zaujala remington s 9000 lebo naparuje a tak by mala byť šetrnná k vlasom píšu že je na suché vlasy, čo je aj môj prípad mám suché velmi husté a velmi kučeravé dlhé vlasy. Avšak na obrázku sa mi zdá hrozne malá tá žehliaca plocha tak neviem či je vhodná na moje husté a dlhé vlasy. Máte niekto s touto žehličkou skúsenosti prosíííím

lilus

zehlicku na vlasy pouzivam asi tri roky, a posledneho pol roka prave spominanu remngtonku, je velmi dobra osvedcila sa mi, aj na moje vlasy, ktore sa hned pri najmensom naznaku vlhka hned skrutia a krepovateju, s remingtonkou mi vydrzia pekne hladke a rovne aj ked prsi takze som spokojna

Michala11111

tissa a prosím ťa aké máš vlasy? lebo moje sú hrozne husté a kučeravé a k tomu aj dlhé tak preto neviem či je táto vhodná pre mna. Lebbo sa rozhdoujem ešte medzi Remington S1052 a fakt sa neviem rozhondúť
a dakujem za názor

tissa

Ahoj Miška, ja mám túto žehličku doma. Farbím si už dlho vlasy na blond a mám ich suché, keď si ich vyžehlím touto žehličkou, sú vlásky jemnučké ako od kaderníčky.