Ahojte mam problem a rada by som pocula nazory od ludi. Som tehotna, no nemam ani 15 ani 20 mam slusnych 30 a som slusne vydata a s manzelom sme spolu 9 rokov. Teraz som uz dlhu dobu nezamestnana a mala by som prave nastupit do prace. Dlhov mame uz po milu jarmilu...A teraz ked konecne sa mozu veci pohnut a dat do poriadku tak pride tehotenstvo. Jedno dieta uz mame a uvazujem ze si to necham zobrat ale rada by som si to aj nechala, ved je to novy ludsky zivot a mat na krku vrazdu...no ak si to necham neprezijeme...manzel to uz dalej z jednej vyplaty neutiahne...skuste mi dat Vas nazor...nerozhodnem sa podla toho, ale urcite mi to pri rozhodovani trocha pomoze
Potrat ci trapenie?
Nesmejka,ty si mozes pisat co chces a ako chces.Vzdy som vravela,ze mna moze nahnevat len clovek,ktory mi je rovny.Takze pis,rozdrapuj sa tu ako chces.Neurazis ma.TY NIE!!!
A co sa tyka tej tabletky,ty si ju uzivala pred stykom.To si ho mala vzdy pravidelne o 21.38?Uz len ten tvoj slovnik svedci o tebe.Ze chlapa nechat vyliat sa...Ach.
predpokladam, ze ak mochito uz ma jedno dieta, bolo by velmi nezodpovedne, aby nechavala akekolvek tabletky na nocnom stoliku,aby ich nezabudla uzit.
nesmejka, mnoho ludi si mysli, ako sa zodpovedne spravaju, nikdy sa im nestane ziadna nehoda, az kym sa naozaj nezacnu snazit o dietatko. a vtedy zistia, ze to z nejakeho dovodu nejde.
prajem ti, aby si to nikdy nezazila a ked raz zatuzis po dietatku, aby sa ti co najskor podarilo otehotniet.
darika, ja som si vzdy pred kazdym stykom najprv spomenula na antikoncepciu, ci som uzila. Bravala som ju vzdy o 21:38, to si pamatam este aj teraz. Mavala som ju na nocnom stoliku, nechapem, ako sa to da zabudnut.
pauli, osobnu skusenost nemam, kedze som neplanovane neotehotnela a keby aj, dieta by som si kvoli vlastnej hluposti vyskrabat nedala, na rozdiel od teba.
pauli, tabletka po hadam existuje, hoci ja som ju za 10 rokov intenzivneho sexovania pouzit nemusela. Zvlastne. Ani som si nikdy nezabudla zobrat za 5 rokov pilulku, ani kondom nezlyhal...Asi som mimozemstanka.
no vidis a vies preco to mne tak neublizuje,pretoze som precitala 2 vety a isla prec.Nedovolim,aby mi cudzi ludia hrali na city.
Hm, ale ste sa tu zisli. Potrat=antikoncepcia?
Zijem s manzelom takmer sedem rokov, sexualne sa stykame pravidelne, ale nevyleje sa do mna ako hlupak.
darika, mám dve :))) ano ja uznávam, že basnička je vydierania a práve preto ma chytila za srdce ale nechcela som to tu vytahovat, no stalo sa...
nesmejka, aj v 21.storočí sa stane, že zlyhá antikoncepcia, vieš?
Pauli,ta basnicka ale bola naozaj vydierania.A kedze tu uz mochito nie je,tak to napisem.Ja som 2 roky po porode tak isto bola na preruseni a neodsud ma,ale odvtedy som na to nepomyslela.Ja to beriem trosku inak.Vtedy sa nedalo a financna situacia bola taka,ze sme skoro aj o byvanie prisli.Takze tak to malo byt a viac sa nezamyslam.
Pauli a mas dieta?
a ešte chcem povedať, že ked tá basnička odhovorí čo len jednu ženu od interupcie a zachrani nenarodené dieta, pretože si ju prečítala na fore a má dilemu tak tá basnička tu má opodstatnenie lebo ja osobne poznám 2 ženy, ktoré si dieta dali zobrat v afekte a neskôr to trpko olutovali...