caute,
je to normalne ked manzel chce sex 3-4X do dňa??Mne stačí raz za deň.
manzelsky sex
levicaaaaa: v dobre fungujucom manzelstve ma byt aj sex. Rozhovor bol, nasledujuci sex bol v poriadku, ale potom to zase spadlo do starych kolaji. A cloveka to nebavi vkuse to iste rozpravat, ako nejaky ... .
levica, vidis, smutne vsak? na sex si najdu cas, ale na to, aby sa pekne pozhovarali, komu co vyhovuje a co by chceli, tak to je problem.
kuko kuko: a kde je ten problém ? ? ? šak sa s ňou o tom porozprávaj, ako ti tu máme tento tvoj problém vyriešiť??
inak, to fakt nikoho v manželstve nič iné nezaujíma, len SEX?
Mam problem, manzelka po troch rokoch od svadby zacala byt pri sexe ako korytnacka. Len by lezala na panciery a \"rob si zo mnou co chces\". Nic ju nebavy, len to rychlo urobit a ist prec, bez nejakej nehy a pod. Ako roboti.
ale on zrejme nechce sex s inou zenou, to len ja som zartovala. :-))
kukla, naozaj sa len o tom porozpravajte. a skuste najst zlatu strednu cestu pre vas oboch.
jaaaj, moja, ale toto si si asi mala zistiť pred manželstvom... teda nechcela by som mať za manžela chlapa, ktorému ide hlavne o sex a ešte k tomu aj o sex s inou ženou...
on by chcel sa podelit aj s dvomi zenami, ale ja mam s tym samozrejme problem.....
ja sa s nikym delit nebudem :-)
no uvidime ako ho to bude dlho drzat......rozmyslam ci to nieje hlavne v hlave,podla mna je vsetko len v hlave.........
tak sa o neho podel s nejakou zenou, co nema sex. bude potom s tebou raz a s tou dalsou napriklad dvakrat denne. alebo naopak, tak aby to aj tebe vyhovovalo.
a 33 rokov, to je akurat na vrchole sil, este par rokov pockaj :-)))
no poslovňa nehrozí,
on je taky opak....PC a tak...
no mlady jak mlady 33r.????? :-)
to som si myslela pred 5r.,ze ho to prejde,ale je to presny opak.......chce to castejsie a castejsie...niekedy my tym ide na nervy.........
Mozno to berie ako druh rozcvicky. Nechodi po tom do posilovne?