Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

manzelsky sex

kuko kuko

levicaaaaa: v dobre fungujucom manzelstve ma byt aj sex. Rozhovor bol, nasledujuci sex bol v poriadku, ale potom to zase spadlo do starych kolaji. A cloveka to nebavi vkuse to iste rozpravat, ako nejaky ... .

datelinka

levica, vidis, smutne vsak? na sex si najdu cas, ale na to, aby sa pekne pozhovarali, komu co vyhovuje a co by chceli, tak to je problem.

levicaaaaa

kuko kuko: a kde je ten problém ? ? ? šak sa s ňou o tom porozprávaj, ako ti tu máme tento tvoj problém vyriešiť??

inak, to fakt nikoho v manželstve nič iné nezaujíma, len SEX?

kuko kuko

Mam problem, manzelka po troch rokoch od svadby zacala byt pri sexe ako korytnacka. Len by lezala na panciery a \"rob si zo mnou co chces\". Nic ju nebavy, len to rychlo urobit a ist prec, bez nejakej nehy a pod. Ako roboti.

datelinka

ale on zrejme nechce sex s inou zenou, to len ja som zartovala. :-))
kukla, naozaj sa len o tom porozpravajte. a skuste najst zlatu strednu cestu pre vas oboch.

levicaaaaa

jaaaj, moja, ale toto si si asi mala zistiť pred manželstvom... teda nechcela by som mať za manžela chlapa, ktorému ide hlavne o sex a ešte k tomu aj o sex s inou ženou...

kukla

on by chcel sa podelit aj s dvomi zenami, ale ja mam s tym samozrejme problem.....
ja sa s nikym delit nebudem :-)
no uvidime ako ho to bude dlho drzat......rozmyslam ci to nieje hlavne v hlave,podla mna je vsetko len v hlave.........

datelinka

tak sa o neho podel s nejakou zenou, co nema sex. bude potom s tebou raz a s tou dalsou napriklad dvakrat denne. alebo naopak, tak aby to aj tebe vyhovovalo.
a 33 rokov, to je akurat na vrchole sil, este par rokov pockaj :-)))

kukla

no poslovňa nehrozí,
on je taky opak....PC a tak...
no mlady jak mlady 33r.????? :-)
to som si myslela pred 5r.,ze ho to prejde,ale je to presny opak.......chce to castejsie a castejsie...niekedy my tym ide na nervy.........