ahojte ... snazime sa o babatko a nevydrzala som to a povedala som svojej kamaratke ze konecne sa snazime o babo na ktore tak velmi dlho cakam ... a ona hned toto mi nehovor nikomu to nehovor az ked budes zacinat 4 mesiac to niekomu povec inak prides o babo....zevraj dovtedy su kriticke dni a nemam to nikomu povedat ...samortejme okrem tatinka :) baby ...je to pravda? ci len babske recicky?
recicky alebo naozaj pravda ?????
rebeca a hlavne nemysli na babatko pri kazdom pohlavnom styku, psychika vie byt velmi mocna, ak sa na to budes velmi upinat, budes mat pocit, ze sa to nedari. uzivajte si sex, ked sa nemusite strazit, a kym vas nikto nevyrusuje :-)))
presne tak, uprav stravu, daj vela listovej zeleniny, minimum prepecenych tukov, vyhybaj sa zafajcenym priestorom a kup si tu kyselinu listovu. ak mas dostatocne pestru stravu, ziadne ine doplnky ti netreba.
inak aj partner by mal zdravsie zit, cca dva mesiace pred planovanym pocatim nefajcit, obmedzit alkohol, a zvysit prijem vitaminu E.
radsej si uprav stravu tak aby bola co najzdravsia, co najviac zeleniny, ovocia, ryby atd
hehe no dohady a ja som z toho magor :D babenky napisete mi presne ake vitaminky by som si mala kupit uz dopredu ... pred otehotnenim dakujem moc
počula som už o tom...ja tomu verím :-)
kyselina listová je vitamín B9 ! ! !
B9
oprava kyselina listova je B11!!