Prosim pomozte. Velmi ma pali "dole",som asi prechladnuta. Uz som raz davnejsie bola takto,ale vtedy som si sadla do horucej vody. Lenze teraz mam kramy. Co mam robit? Kupila som si zensky caj,to mi poradili. Neviete mi vy este nieco ine poradit?
Asi som prechladnuta
Dneska som zasla do lekarne a znama mi povedala,ze mam mykozu a pocas menstruacie mozem pouzivat iba krem... Velmi mi to pomohlo.
Dakujem aj vam,ze ste sa mi snazili pomoct.
chod ku lekarke, da ti ATB
Ved to.Zapal moc.ciest som uz mala a vtedy ma palilo velmi aj pri moceni. Len som myslela,ze este sa to len zacina...
Nebrala som nijeke tabletky. Snazime sa o babetko a brala som len Duphaston,pred tym mi lekar dal injekciu Pregnyl,ale to bolo este pred dvoma tyzdnami.
Nosim kratky kabat,tak som si myslela,ze som prechladla...
kristi, ale ked mas zapal mocovych ciest, nepalia ta vonkajsie rodidla. nebrala si teraz antibiotika?
kristinka: ale kde ťa to páli? zvonka ťa páli šuška, alebo ťa páli pri močení ? ??
Datelinka,ved keby som vedela. Len ma to pali,nesvrbi,mozno mam zapal mocovych ciest. Preto skusam vsetko mozne.
Ked som v lekarni povedala co mi je,hned mi dali zensky caj. Tak pijem vsetko mozne,len aby mi uz nieco pomohlo.
jasne ze si utahujem :-))
datelinka, ty si utahujes :D jasne, ze nie som..no dovoool :):):)
:D:D
sa uz ani necudujem, ze si sa tak rehnila :D:D ze vraj brat so sestrou :D to bolo take zlatee:) no dobre. koncim tu, pokracujte v debate :)
:-))) inko, ty nie si chlap? :-)))