Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vylial sa mi dzus na NTB-displej nesvieti

nesikovna

bingham - bodaj by si mal pravdu,.. no ja som taky smoliar, ze predpokladam, ze to skonci velkym vydavkom na opravu :// achh

nesikovna

ved to je jasnee, ze je to "vo hviezadch".. ale ci boli pripady, kedy sa stala obdobna nehoda a po vyschnuti ntb fungoval takmer ako pred incidentom.

nesikovna

je vlastne este nadej, ze po vyschnuti bude vsetko ok? :(((( ci uz mam chystat prachy na opravu, teda vymenu displeja :(

nesikovna

no ved som poutierala, aj fenom susila tie casti notebooku ktore boli poliate dzusom :(( no radsej ho uz nezapinam .... pockam na uja

pauli 73

juj, to je smola:(. a keby si skúsila povysávať tú tekutinu a nechať vyschnúť na radiatore...môj priateľ má presne pre toto nervy ked mám okolo laptopu rozostavané pitie a jedlo :)

nesikovna

no teraz pred pol hodinkou asi :((( ... skusala som zapinat, ale stale nic, vsetko funguje okrem displeja-teda funguje aj ten ale nesvieti-vidno len tmave obrysy. a teraz ho uz necham tak, vybrala som bateriu z booku, bolo aj tam kusocek tekutiny, nech uplne vyschne, potom sa mi nan pozrie ujo :((( ale som zufala...fakt,...nestastna nahoda :(((

datelinka

kedy sa ti to stalo? skus este pockat, nezapinaj, nechaj aspon 24 hodin, nech sa poriadne vysusi, potom uvidis.