vylial sa mi dzus na NTB, akonahle sa dotklka tekutina obrazovky, displej prestal svietit- vidno nejake obrysi nazov a inok, ale displej je tmavy. Neda sa na nom nic robit :( ...co teraz? mam ho ROK. Ide o HP,kupovala som ho v KE, focus. Reklamaciu mi asi neuznaju, oprava je mozna? kolko stoji? a co vlastne robit,?
vylial sa mi dzus na NTB-displej nesvieti
bingham - bodaj by si mal pravdu,.. no ja som taky smoliar, ze predpokladam, ze to skonci velkym vydavkom na opravu :// achh
Heej nesikulka...bude ti to fungovat :))
aj mne sa stalo podobne....:DDD
ja viem len o mobile, ktorý sa poctivo opral v automatickej práčke a po vysušení fungoval normálne :)))
ved to je jasnee, ze je to "vo hviezadch".. ale ci boli pripady, kedy sa stala obdobna nehoda a po vyschnuti ntb fungoval takmer ako pred incidentom.
to ti asi nikto nepovie, treba cakat... bud pojde alebo nepojde :-)
je vlastne este nadej, ze po vyschnuti bude vsetko ok? :(((( ci uz mam chystat prachy na opravu, teda vymenu displeja :(
no ved som poutierala, aj fenom susila tie casti notebooku ktore boli poliate dzusom :(( no radsej ho uz nezapinam .... pockam na uja
juj, to je smola:(. a keby si skúsila povysávať tú tekutinu a nechať vyschnúť na radiatore...môj priateľ má presne pre toto nervy ked mám okolo laptopu rozostavané pitie a jedlo :)
no teraz pred pol hodinkou asi :((( ... skusala som zapinat, ale stale nic, vsetko funguje okrem displeja-teda funguje aj ten ale nesvieti-vidno len tmave obrysy. a teraz ho uz necham tak, vybrala som bateriu z booku, bolo aj tam kusocek tekutiny, nech uplne vyschne, potom sa mi nan pozrie ujo :((( ale som zufala...fakt,...nestastna nahoda :(((
kedy sa ti to stalo? skus este pockat, nezapinaj, nechaj aspon 24 hodin, nech sa poriadne vysusi, potom uvidis.