Stava sa mi casto, ze ked sa pozriem na (digitalne) hodiny cas je vzdy taky zaujimavy, napr: 14:41, 01:11, 18:18 a vseliake rozne kombinacie... niekto hovori, ze si vtedy treba nieco zelat, ini hovoria, ze to znamena ze na teba niekto mysli... zaujimalo by ma, ci sa hovori otom este nieco ine? aj teraz pred chvilou som sa pozrela a bolo 03:03 :)
! čas !
ok...tak mozno rano :DD a neprehanaj to s vylomeninami :))
no teraz uz idem off. ale v noci asi pridem.
ano mas pravdu..., ale ja to zrejme zase potiahne do rana :DDD a co ty...budes uz spat....ked sem rano kuknem :)))
no tak dnes sme sa tu vynimocne obi dvaja stretli trochu skor:)
ano dnes to bol tusim moj rekord :DDD..., a co ty ???....na teba som zvyknuty...ked uz je vonku uplne ticho...a pomalicky zacina svitat :)
aj ja. mrtva uplne... dnes si tu nejak skoro, nezda sa ti?
ved ja vieeem :)) aj ty ...aj ja...som este dlho robil zle :DDD....fuu...a potom som bol ko....
ale ja som nepovedala ze som nakoniec nevstala z postele. o pol dvanastej sme sa som vybrala, a potom som este strasne vyvadzala do poobedia. uf.
ja som bol v meste :DDDD....no tak sranda bola...., ale cakal som viac....
hmmm...tak to nebolo moc dobre...ked si nemohla vstat z postele.....baba na silvestra sa musis setrit :P
si predstav, ze som mala teplotu na silvestra:( myslela som si ze ani nevstanem z postele:( bola som prec, a dost som sa tam premahala. ale nemozem sa uplne stazovat. bola aj sranda a zabava. a ty?