Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pleť,strava

Príspevok v téme: pleť,strava
žofka888

ahojte ludkovia chcela by som spýtať či mi viete poradiť nejaké tie rady ako získať alebo aspon sa pokúsiť získať či mať takú pleť ako majú japonkské (asiatky) dievčatá takú nádhernú porcelánovú pleť..aspon akým jedlám sa vyvarovat či naopak aké jedla jesť vela prípadne niečo pridávať do jedla či aké malinovky alebo vody piť.
velmi dakujem za všetky peknučké a dobré rady x]

emil456897

ak by som chcel mat krajsiu plet tak by som mal obmedzit sex s partnerkou ci sebaukajanie resp. masturbaciu ci onanovanie? myslite ,ze to s tím nejako suvisi? dakujem

pauli 73

je to možné lebo pri cvičení dostávaš do tela viac kyslíka a okysličuje sa ti celé telo a to má vplyv aj na kvalitu pleti a okrem iného,tým, že cvičia sa predpokladá, že sa aj zdravo stravujú a to je pre pleť ďaľšie plus :)

žofka888

myslíte ,že nadmerné cvičenie v posilnovni skrášluje či nejak mení výzor na pleťi? pretože ako som si všimla dievčatá ktoré trávia vela času v posilnovni či sa venujú aktívne nejakému športu tak majú krajšiu pleť ako normálne dievča ,ktoré sa nevenuje ničomu inému len sedeniu za PC..čo sa týka ako pleťi tak aj akné..u športovo založených dievčat sa akné vyskituje zriedkavo ba vôbec ako keby ich to obchádzalo..

mimus221

vela tekutín PIŤ!!!!!!!! ale vodu a nie minerálku a uz vobec nie sladene malinovky a džusiky.
- kup si vit. A, C a E
- mandle ale nie pečené a solené.šupku mozes dat dole vriacou vodou.
- neviem kolko mas rokou.ale bacha na rôzne krémiky
- no jo a čokoládka naša. preč s nou
a uz to tu niekto písal, samo žiadne opalovanie a solarko...
- a este taký mýtus vsak skus. rano si capni na tvar zamrznutý biely jogur
- a este jediná maska. cerstvá uhorka a nic iné

žofka888

myslíte ,že nadmerné cvičenie v posilnovni skrášluje či nejak mení výzor na pleťi? pretože ako som si všimla dievčatá ktoré trávia vela času v posilnovni či sa venujú aktívne nejakému športu tak majú krajšiu pleť ako normálne dievča ,ktoré sa nevenuje ničomu inému len sedeniu za PC..čo sa týka ako pleťi tak aj akné..u športovo založených dievčat sa akné vyskituje zriedkavo ba vôbec ako keby ich to obchádzalo..

biozdravie

Krasna pokozka vyzaduje zdravu stravu,omegy 6 a 9 v strave alebo ich doplnky.Dodat do jedalneho listaka aj na dennom poriadku Jabcny ocot niekolko lyzic.Umyvat plet z roztokom vody a jabcnho octu.Prirodzenu kozmetiku na vonkajsie uzivanie.Dostatocne mnozstvo spanku odburat stres,a samozrejme obmedzovat opalovanie.Zeny z Azie alebo Japonsku obmedzuje pobyt na slnku a o pokazku sa staraju ako poklad.

greenmint

a zabudla som - ZABIJAK NA PLET su Ecka, umele sladidla /takze cola light, nizkokal. sirupy a pod. nie su take uzasne ako si niektori laici myslia/ a konzervanty, ako napr. veci v "rychlej veceri", sackovych polievkach a tych polotovaroch. takze zabudni na fast food a pekne si uvar domace cestoviny a zapi domacim sirupom s cukrom nie ziadnou light mineralkou. a ked sme pri tych aziatkach, mala som prilezitost 2 roky spolupracovat s korejcami, kde som videla vela krasnych zien a aj ich stravovacie navyky. vela cistej ryze /bez cibule/, pikantne zeleninove omacky, zelenina, tofu, malo sladkosti, biele maso, vela soje... takze tak