SOKYNA !!!

Príspevok v téme: SOKYNA !!!
Tibiiiii

Dobry den,

najskor som to povazovala za detinsku vec.. riesit nejaku sokynu! No zial je to nutne nakolko nam s partnerom nedokaze dat pokoj 5mesiacov! Je sialene zamilovana do neho a nedokaze pochopit, ze je nechcena ... som zufala, nakolko nam narusa sukromie svojimi neustalymi smskami a telefonatmi, mailami! Je to komplikovane nakolko je priatel v zahranici a byt zdiela so znamym. Ta narusena zena /sokyna/ chodi k nemu na navstevu a neustale vnika do izby partnera, dokonca sa stalo, ze aj v jeho nepritomnosti! Razne zakrocil .. no dodnes nemame od nej pokoj. TOTALNE JU IGNORUJE a ona neustale pise, vola a mailuje, chodi na byt ... caka pod balkonom, obmedzuje jeho slobodu, resp. nasu slobodu. Co mam robit , prosim?! Ignorovala som ju 5 mesiacov, no nenecham si skakat po hlave ...

Tibiiii

Denz ak by to zabralo :) haha, no zial tej chorej zene nepomoze ani ta trojka! ALe dik za radu.. kks keby som mala 18, zrejme by som to riesila inak :D ..hold mam o pra rokov viac a uz nemam chut na jej priblble chore spravanie!

Tibiiii

Ako som spominala... on byva spolu so znamym, znamy je aj jej znamy .. cize chodi k nemu na navstevu! Cize nebolo to nasilne vniknutie ... no jedneho dna skutocne vnikla do jeho izby v case ked sa nenachadzal doma a po prichode otvoril dvere a co nevidel?! ta zena na jeho sedacej suprave lezala a masturbovala a cakala na neho!!!!!!!!!! ANO, SPRAVNE CITATE, bola schopna aj toho!!!

jajka001_

je dost mozne ze ma aj nejaku psychiatricku diagnozu. neviete co moze taky clovek spravit. ak nepozna zakony tej krajiny, nech sa skusi poradit v nejakom centre.
ako sa jej podarilo dostat dnu?

jajka001_

ako inak to riesit ako cez policiu? vnikla do bytu? hned mal volat policiu, mala by zaznam, bez ohladu na to ze je to v zahranici, zakon je tam zrejme v tomto rovnaky.

Tibiiiii

Partner nechce pristupit k tejto variante, nakolko sa obhajuje tym, ze je to zahranicie .. nepozna dokonale ZAKONY a navyse nema cas behat po policii a sude! Ale vdaka aj nad tou variantou som premyslala :(