Chcela by som sa spýtať prítomných dám (a pánov ktorí majú čo povedať k veci) čo na ich silikóny hovoria partneri, manželia, milenci. Či súhlasili s operáciou, radili s veľkosťou a tvarom a pod. A zaujímalo by ma aj pokiaľ ste mali silikóny a prišiel nový partner zistil že sú prská operované?
silikónové prsia - čo na to partner?
Ahoj tak aj ja sem napisem ..chystam sa akurat na zväčšenie prsnikov a tak som sa rozhodla lebo som odkojila mojho synceka 1rok som kojila , mam 24rokov a bola som zatazena naa svoje prska lebo som sa takpovediac nimi zivila teraz som na materskej a s priatelom som sa dohodla ze si dam urobit prska a ze priatel mi ich zaplati, a uz sa velmi tesime na nove prsicka obidvaja...aj priatel mi kazdy den hovori ze uz sa tesi ze aku prsaticu bude mat vedla seba :o)))
letnicka, kolko ludi, tolko chuti. ak mas docinenia s casanovou, ktory uz omakal peknych par ciciek, tak zrejme odhali rozdiel. a co sa tyka podpory partnera, tak opku podstupilo uz par tisic mladych dievcat a zien, a niektore mali u partnera podporu a ine zas nie... je to snad pochopitelne.
ale ja nehovorím že si ich chcem dať kôli partnerovi (ak si ich niekedy dám tak len kôli svojmu pocitu) mne šlo o to, ako na ne reagujú muži či zbadali, že sú silikóny alebo nie. Ak ak sa niekto chystal na opku či sa poradil s partnerom, či ho ten podporoval alebo bol proti a pod.
v prvom rade si daj silikony kvoli sebe a nie partnerovi
tak nikto? veď kopec dám sem prispieva ohěadne zv)čšenia pŕs - to ani u jednej partner nevie že má silikóny?