Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prasacia chripka a posilnenie imunity

Príspevok v téme: prasacia chripka a posilnenie imunity
bambulos

ahojte, vsade teraz v spravach pocuvam o prasacej chripke a dokola to iste, chcem sa opytat, mozem si nejako posilnit imunitu aby som tu chripku nechytila? co si myslite? a RNG tvoj nazor? rozmyslam nad tabletamy imunoglugan mohla by som si tym nejako pomoct? nechcem cakat kym to pridu az tuna a cakat za nejakou ockovacou latkou alebo to nema vyznam, dakujem za kazdu radu .....
---------------------
Sekcia Prasacia chrípka A (H1N1) www.zdravie.sk
Prasacia chrípka – 10 vecí, ktoré by ste mali vedieť www.zdravie.sk
Prasacia chrípka - strucne popisana choroba - www.zdravie.sk

bingham

Rng precitaj si uvodnu straaanku...vyzivove doplnky a ich racionalne vyuzitie....

a hlavne tu vetu - upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť :))

RNG

na virusy je posilnenie viralnej imunity tela a rozne antiviralne doplnky. Pozri na temu herpes, tam som ich zopar spomenul, ktore su nielen na herpes, ale aj na prakticky vsetky virusy.
-odkaz odstránený-

italka

aluska diky tie antibiotika by som ani nechcela a nebies mi poradit ako sa liecit s tej chripky???
teploty nemam tak iba do 37 a to neni nic.hrdlo ma uz neboli ani neskriabe len obcas sa mi upcha nos ale stale ma boli cely clovek a hlavne chrbat a sija auuu
diky ak mi odovies aebo dakto

aluska

italka ked mas chripku tak antibiotika ti ani nedaju..ved chripka je virus a antibiotika su na bakterie

to je najvcsia chyba niektorych doktoriek ked za nou prides povies ze ti nieco je a ona ti len tak bezhlavo streli antibiotika..pritom ak mas chripku tak antibiotika ti nezaberu lebo je to urcene na uplne ine choroby uplne ineho druhu...zbytocne si zatazujete telo takymto sposobom, este si pohorsite a znicite celu crevnu mikrofloru

RNG

bambulos, inunoglukan je vytazok z huby s obsahom betaglukanov. Casto som tu spominal betaglukany na zvusenie imunity pri roznych chorobach, dokonca aj rakovinach. Betaglukany zvusuju pocty a aktivitu nasej vnutornej obrannej armady, bielych krviniek.
Odporucene davky betaglukanov su:
Intenzivna, 3x400 mg denne(70 kg osoba)
udrzobna 2x200 mg denne.

Mensie davky nie su ucinne dostatocne a na trhu je ale zoalbohu hromada produktov s davkami ovela mensimi. Takze bacha na obsahy a davkovanie!
Predavkovania sa neobavaj, betaglukan je len specialny komplexny sacharid.

okata13

Chcem sa opýtať prenáša sa prasacia chrípka aj z človeka na opak alebo teda opačne?Bojím sa o svojho psíka.

Kamilkoooooo

moj osobny nazor ako studenta mediciny je taky ako ma RNG,neviem kto to je ale ma pravdu. BBU BU BU tak nas strasia. Jedno viem iste, nemyslite si teraz ze si nakupite TONU VITAMINOV z lekarne a budete to jest na TONY tak sa vasa imunita zblazni od radosti aka je silna. Uplne staci, aby ste zvysili prijem zeleniny ovocia :) cesnak,cibulka, byt teplo obleceny,dodrziavat zakladnu hygienu. Nic viac nic menej. Samozrejme hovorim o normalnych ludoch s normalnymi BEZNYMI zdravotnymi problemami tipu plny nos. Co som pocul ,tehotne zeny,diabetici,astmatici atd to mozu mat predsa trosku tazsie. Ale otom neviem vela. Osobne,zacal som jesst viac zeleniny :) ovocia, snazim sa pyt skor čaje, davam si kazdy den strucik cesnaku k akemu kolkvek jedlu zeleninova obloha,olovrant jablcka :) nic tym nepokazite

bambulos

RNG a co si myslis o tom imunoglugane, ja mam take skusenosti ze ked dcerka mi zacne pokasliavat alebo smoklit hned jej nasadim imunoglukan a prejde to, ale mam aj skusenost ked som jej imunoglukan nedala tak to preslo do teplot a vacsej chorlavosti, cize nieco na tom asi bude, preto by som chcela nasadit imunoglukan tablety sebe aj manzelovi a chcela by som vediet nazor ci to pomoze alebo nie a vlastne nazor na ten imunoglukan a posielnenie imunity

RNG

Podla toho co sa pise o statistike sirenia a obeti, nie je to ziadna nebezpecnejsia chripka, nez tie, co tu kazdorocne obiehaju.
Takze ten pokrik okolo nej a strasenie bububu je len nastroj na zvysovanie odbytu vakcin.
Kedze chripkover vakciny su notoricky velmi slabo ucinne(statistika za poslednych 20 rokov), mnozstvo lekarov uz dospelo k nazoru, ze ockovanie nie je dostatocne ucinne a ze treba radsej prirodzene budovat imunitu a v case epidemii drzat extra hygienu a stranit sa blizkeho kontaktu s ludmi.
Preto na to zareagoval medicky priemysel obrovskymi reklamami a kampanami presvecovania, ze sa jedna o nieco mimoriadne nebezpecne a adresuje to nie na lekarov hlavne, ale na dezinformovanie a umytie hlav priamo laickym spotebitelom, aby si to oni ziadali od svojich lekarov.
Je to spinavy trik, ktory v poslednych 5 rokoch silne zneuzivaju na zvysenie predaja roznych liekov.Podotykam, so znacnym uspechom, zialbohu.