Donedavna som nemala problem dosiahnut orgazmus.A zrazu - bum.Okrem manzela mam aj dvoch milencov, ale orgazmus nie. Sex je sice vasnivy a burlivy, ale orgazmus uz neviem dosiahnut.Ma niektora podobny problem?
orgazmus
Sice mam len 19 rokov, ale nieco som si uz prezila, a bohuzial uz viem co je to skutocny zivot, bohuzial k nemu patri aj podvadzanie, klamanie, hadky.... ale preco to robite??ved je to chore...ked raz nieho mlujem tak nemam potrebu byt s niekym inym...
a k teme, mala som v posteli viacerych chlapov, ale doteraz som nikdy nezazila orgazmus
denz a ty si zachrana pre zdravie.sk lebo si tu 24hodin a musis sa vyjadrovat aj k veciam, kde nevies poradit.
vlastne mas pravdu...ty si vlastne zachrana podvedenych muzov.....
Mali by ti dat za tvoju pomoc vyznamenanie.
etela- tak pozeram,ze ste podarena skupinka smilnikov.....
A daj tu aj mena popripade...nech nahodou.....ved vies.
mily Adam,
nepotrebujem,aby si ma lutoval.Ale tiez,kto ti dal pravo sudit ma.Nepoznas okolnosti a suvislosti a vyslovujes súd.Vsetko konanie ma svoju pricinu,ze?
A ze ohrozujem verejne zdravie??
Teda nebodaj aj tvoje? A ako prosim ta? Tak,ze moji milenci su tiez zenati a ich zeny su tiez neverne a napr.s tebou??
nebud az taky vtipny.
Pomenovala som svoj problem strucne a zatial ma tu len sudite.Skuste poradit. :-)
etela36:
nie som krestan a v rodine si kludne vykricime od srdca na oci vselico :)
Hadam Ta tu budeme lutovat, ze podvadzas manzela, ohrozujes jeho i verejne zdravie a chudiatko, nemas orgazmus ? Tak skus kvalitu, nie kvantitu... ;-)
etela- ty si stetka a este sa tym chval!!!!
Ani prispevky zenatych hrajucich sa na "vernych" kresťanov praktizujucich pretvarku a faloš v rodinách si tu neprosiiiim.dakujem AdamKrt
Halo, vydate panicky s dvoma milencami, dajte o sebe vediet.
---------
Prepacte, musim na zachod. Dviha sa mi zaludok...
no jasne Denz - najdem si este tak piatich na kazdy den v tyzdni jedneho nie?vies aka zaberacka to je len s troma ? :-))
A teraz vazne.Blbosti mi sem nepiste prosim. Dakujem Denz.