Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

OSTAT BLOND ALEBO ZMENA NA BRUNET?

Príspevok v téme: OSTAT BLOND ALEBO ZMENA NA BRUNET?
Ksiksa

Chcem si dať poradiť či si mám zmeniť alebo nechať farbu vlasov ktorú mám, priateľovi sa predtým než ma spoznal páčili len brunetky ... nie je to kvôli nemu .. pretože on mi tvrdí že on miluje moje vlasy takéto ... chcela by som len vedieť či by sa mi to nehodilo viac ..pridávam link s mojou fotkou ...
pokec.azet.sk

Giovanni

Si pekna aj takto :)ostan blondinka,ak to je tvoja natural farba naozaj.Nekaz si vlasy zbytocne a svagrina mi vzdy hovori ze nech sa vyhybam prefarbenym blondinkam :D zevraj su najväcsie .........ale neverim tomu :D ale uz neraz som to pocul.Ale samozrejme rozhodnutie je na tebe:)

Ksiksa

Usiko: ďakujem ale od prírody niesom blond, keď som bola menšia mala som doslova biele vlasy v puberte mi začali tmavnúť čo sa mi samozrejme nepáčilo a tak si asi od 15 rokov vlasy farbím , nie hocijak, starám sa o nich pretože viem že môžu vyzerať ako opišaná slama , takže toho na vlasy používam dosť, neotravuje ma to len sa cítim taká nenápadná bez náboju ... neviem či rozumieš

Ksiksa

V svetlohnedej som zas nudná nemám rada takú nevýraznosť ..som ju mala na hlave a nepristne mi skor taká čokoládová,chcelaby som si vyskúšať neakú parochňu aby som videla ako to vyzrá neviete náhodou kde sa to dá?

usiko

blond ti velmi ide, ak je to tvoja prirodzena farba, nechaj si podla mna blondavu...ak mas prirodzenu hnedu, tak s farbenim na blond budes mat stale kazdy mesiac starosti, ked ti to bude odrastat......inak, mozno obocie a mihalnice by som v tvojom pripade dala dohneda, bol by to mensi kontrast......al e inak ako blondinka si fakt velmi pekna.....

...mizive percento ludi na svete je od prirody blond, takze je skor vysada ako ostara mat taku farbu, teda ak k nim patris, nemen to.....

Ksiksa

ďakujem teda .. riešiť si komplexy na fore to je dobrý spôsob útechy :D - hovorím o sebe , možno časom nejak sa to zmení teraz sa ešte asi v ženu nepremením ostanem neviniatkom :D

Baja22

a zabudla som dopísať, že presne ako si aj ty napísala že je to velký skok z blond do čierna. lebo ked som sa nad tým tak zamyslela ked som chcela tu čiernu, tak by mi to bolo velmi luto,lebo čiernej sa už nezbavíš. teda možeš, ale zničí vlasy

Baja22

ksiksa, nič si z toho nerob ja som tiež zlatovlasá a mám tmavšie obočie. tiež som sa narodila s blondatými vláskamy a aj som minulé leto rozmýšlala že sa dám na tmavo,koli tomu obočiu, ale nespravila som to. aj ked to nevyzerá najkrajšie jednoducho som sa taká narodila:) a ked som pozerala tvoju fotku tak náhodov ti tá blond pristane, si také neviniatko:)

Ksiksa

V podstate celý život mám takéto vlasy čiže je premňa čudné dať sa na čierno len tak .. z dňa na deň , aokrem toho som biela .. teda nie úplne bledá ale mám svetlú pokožku , solárku veľmi nefandím ... skôr takú tmavú čokoládovú hnedú ... jeden čas som si dala na hnedo ...ale kaderníčka mi poradila aby som začala s jemnými odtienmi a chytilo mi to do takej hovienkovej farby aj tá sa mi vymyla a vznikla z nej ryšavá čo bolo fakt blbé , nič proti ryšavým ale mne to nepriostane tak teraz neviem ... ako nato aby sa to nevymylo ... :(

denisa222

si velmi pekna, ale skor tmava farba, mozno cierna, pretoze obocie mas tmave, nehodi sa ku svetlym vlasom. da potom link, ale urcite neolutujes