CHLAPI CINNTE SA!

chlap

tak tá diskusia sa celkom dobre rozbehla...možno že prezradím viac ako by som mal..tá moja doma naozaj to nevie robit a ani to velmi nechce...tak mi nič iné nezostáva ako si to hladat inde..a darí sa mi to celkom úspešne...tie dve kamaratky raz za čas ked sa stretneme vedia to ukázat ako na to...výsledok teda dámy ked to neposkytnene vy tak si to nájdeme inde!!!!

Trdielk0

Ked sa nad tym zamyslite tato tema nema zmysel pretoze kazdemu sa paci nieco ine.. to ze jednemu sa paci ked to dievca robi rychlo neznamena ze sa to bude pacit aj dalsim.. takze vlastne nie je mozne aby to tych vasich 80 percent robilo excelentne.. z tejto temy sa da vycitat akurat to ze je mala pravdepodobnost ze sa stretnu 2 ludia ktori si budu v tomto rózumet a bude sa im to pacit.. ja len tolko :)

ivfbsp

ale chlapci:) ked tu hovorite, ze 80% z nas by to malo robit excelentne, vie spravit excelentny lizing 80% z vas nam?? o tom fakt pochybujem:))

Shorty

woow :)) pekna diskusia sa tu rozputala....no ja sa chcem pozastavit nad "chlapovym" prispevkom podla mna to je presne ako si napisal...z 10tich dve-no a to je dost zle preto s tym treba zacat nieco robit !!! a tiez je nieco pravdy na tom co povedala summer -zena to musi robit s radostou inak sa to odrazi aj na vykone..80 percent zien by to praveze MALO zvladnut excelentne!!To sme take neschopne ked to zvalda len 20percent zien tak skvele??Tak teda moja otazka znie: co robime zle? Ake mate zle skusenosti :)

Summer_

Ja som zena a myslim si, ze to, ako dobre baba fajci zalezi aj od toho, ci sa jej to paci, alebo to robi len koly priatelovi.. aspon co sa tyka mojho okolia kamaratok je to tak.. vela z nich to robi len koly chalanovi a same od seba by to neurobili a myslim ze sa to potom odraza aj na tom "vykone".. Ja osobne to robim strasne rada, uplne si to uzivam, robim to sama od seba kludne aj kazdy den a priatel tvrdi, ze to robim uzasne, si to nevie vynachvalit.. takze asi tak.. pokial to babe pride hnusne tak to dobre nikdy neurobi.. musi z toho mat radost najprv ona..

GRC

MOZES SI HO DRHNUT KOLKO CHCES , AJ TAK MA SVOJ CHARAKTERISTICKY PUCH , HNUSNY , AJ KEBY BOL POLIATY ZNACKOVYM PARFEMOM !!!

AKO PES MOZES HO KUPAT KOLKO CHCES AJ TAK MA SVOJ ZAVAN BLEEE