pomoyte mam 14 rokov a meriam 163 cm a vayim 39 kg chcem pribrat ma niekto takz problem
sos som chuda ako palicka
tak to mas ptm asi anorexiu s bulimiou ne?? ale ak ti je to neprijemne nemusime o tom bavit...a ja neviem nemyslim si ze trpim ppp ale nemam od toho daleko a toho som si vedoma..
Ja by som nedokazala takto ma jest velmi dlho aj ked sa o to pravidelne pokusam.. len niekolko tyzdnov... to najviac
S anorexiou to vidim skor na teba... nemyslis?
Ved to ze obcas zjes aj viac ako jablko za den na tom vela nezmeni.
Ja anorexiu nemam... som bulimicka... takto malo jem len 5 dni a schudla som 3kg... a poznam sa prilis dobre viem ako to so mnou je... ja mam take obdobia ze par tyzdnou nejem a schudnem ale potom to na mna pride a prejedam sa a zvraciam...
nemas ti anorexiu??? ako viem ze nejem o nic viac jak ty, ale mne babka obcas navari..
Tak to v jedeni si jak ja az na to ze mne nastasie nikto nevypeka tak sa nemusim tomu ubranit...
Ale normalne to rozhodne neni... je to nezdrave... a hlavne s tvojou vahou je to dost zle myslim ze ty by si si mohla dovolit pribrat
/ale chapem ta ved som skoro taka ista/
jj spravne si pochopila.. no ja jem strasne malo... ako ja zjem za den tak jablko ale zase napr. ked uwidim ze mi babka nawarila nieco strasne dobre, alebo napiekla nieco tak zas neodmietnem...mm... ae mne to staci ja viac nepotrebujem jest..
Fuuha ale ved to uz musis byt riadne chuda /ak som spravne pochopila vazis 42?/
Ja stale chudnem ale cim dalej tym je to tazsie ale teda ja mam kg viac ako ty :D :(((
taku istu..az na to ze mam 18 a nie 14..
jacquelin a ty mas aku vysku?
dala bi som hocico za tvoju vahu!! ale ja tie 3 kilecka uz dat dole newiem... proste nejde to..